Sport

Super inspirația unui parior din Galați. A făcut un bilet de senzație pe Conference League și l-a jucat de două ori!

Ce e mai tare decât să joci 10 lei pe bilet și să câștigi 31.529 de lei la pariuri sportive? Simplu! Să joci același bilet de două ori și să iei 63.058. Exact asta a făcut un parior din Galați
28.11.2021 | 18:12
Super inspiratia unui parior din Galati A facut un bilet de senzatie pe Conference League si la jucat de doua ori
Super inspirația unui parior din Galați. A făcut un bilet de senzație pe Conference League și l-a jucat de două ori!
ADVERTISEMENT

Spuneam că luna noiembrie a fost una a pariorilor inspirați, dar chiar nu ne așteptam să se ajungă la acest nivel. Un parior din Galați a fost așa convins că va da lovitura încât a ales să joace un bilet de două ori.

Pariorul a selectat nu mai puțin de 13 evenimente din Europa League și Conference League, toate cu cote foarte bune. Iar cu biletul jucat de două ori a încasat o adevărată avere. Mai ales că fiecare bilet a beneficiat și de un bonus generos, de 40 la sută din câștig.

ADVERTISEMENT

Un parior din Galați a dat lovitura cu un bilet de pariuri pe care l-a jucat de două ori. A avut 13 meciuri, toate cu PSF X

Consultă și tu lista completă a bonusurilor oferite de Superbet, una plină de variante atractive, și poți să faci un bilet care să te transforme în marele câștigător al următoarei perioade.

Dar haideți să vedem care au fost selecțiile pariorului din Galați, care s-a dovedit un adevărat expert. A jucat PSF X la toate cele 13 evenimente alese și i-a ieșit. Ce-i drept, cu multe emoții.

ADVERTISEMENT

Primul joc a început la 17:30, partida dintre Kairat Almaty și Basel. Biletul putea fi încheiat repede, dar elvețienii au reușit să egaleze la 1 în minutul 45. Nu au lipsit emoțiile nici din startul în Europa League. Genk a egalat în minutul 45 în deplasare cu Dinamo Zagreb.

Partida Qarabag – Omonia a adus cele mai mari emoții pentru pariorul inspirat. Oaspeții au egalat în minutul 90, la două minute după ce încasaseră

La Helsinki, HJK a învins pe Alashkert cu 1-0, cu un gol venit imediat după pauză. Pentru biletul gălățeanului a fost perfect. A fost X la pauză, scor 1-1, și în partida Slavia Praga – Feyenoord.

ADVERTISEMENT

Un prim meci care a avut nevoie de 90 de minute pentru a fi bifat a fost Aici au fost cele mai mari emoții. Omonia a egalat în minutul 90 pe Qarabag, după ce gazdele făcuseră 2-1 în minutul 88.

Lazio s-a impus clar la Moscova, cu Lokomotiv, scor 3-0, dar scorul din pauză, 0-0, făcuse deja meciul verde pe bilet. La Belgrad, Steaua Roșie – Ludogoreț a fost 0-0 la pauză, 1-0 la final.

ADVERTISEMENT

Pe biletul pariorului din Galați a fost și partida Randers – CFR Cluj, care a fost bifată încă de la pauză, scor 0-0

Olympiacos – Fenerbahce a fost X la pauză, iar grecii aveau să se impună cu 1-0. Brondby – Lyon a fost tot 0-0 în pauză, iar francezii s-au dezlănțuit în partea a doua și au câștigat 3-1.

Maccabi Tel Aviv – LASK Linz și Randers – CFR Cluj au fost ambele 0-0 la pauză, astfel că pariorul din Galați a mai bifat două meciuri fără prea mari eomții. În fine, Jablonec – AZ Alkmaar a fost decis, de asemenea, încă din pauză. A fost 1-1, ce-i drept după ce oasepții au reușit să egaleze în minutul 44.

Este momentul să dai și tu lovitura la pariuri. Iar pentru asta nu trebuie decât să consulți lista completă de bonusuri oferite de Superbet. Sunt multe variante de care poți profita.

ADVERTISEMENT