Fotbal international

Super lovitură cu meciurile de la Cupa Mondială. Golurile i-au adus un câștig de 24.000 de lei

Un parior inspirat a mizat pe golurile din partidele de miercuri de la Cupa Mondială pentru a face un profit uriaș. A investit 120 de lei și a câștigat peste 24.000 de lei.
02.12.2022 | 18:09
Super lovitura cu meciurile de la Cupa Mondiala Golurile iau adus un castig de 24000 de lei
Un parior inspirat a mizat pe golurile din partidele de miercuri de la Cupa Mondială pentru a face un profit uriaș. A investit 120 de lei și a câștigat peste 24.000 de lei. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Lovitura a venit la doar trei zile după ce un alt parior a reușit să pună mâna pe un premiu impresionant cu ajutorul întâlnirilor de la turneul final din Qatar.

A mizat pe golurile de la Cupa Mondială și a câștigat 24.000 de lei

În meciurile de la Cupa Mondială s-au înregistrat foarte multe surprize, dar pariorul nostru a reușit să evite toate aceste rezultate neașteptate și a luat peste 24.000 de lei mizând doar pe goluri. În plus, bonusurile oferite cu generozitate de Superbet te pot ajuta și pe tine să dai lovitura.

ADVERTISEMENT

Omul nostru a ales să joace toate cele patru meciuri care au avut loc miercuri, 30 noiembrie, în ultima etapă a grupelor C și D de la turneul final, la fiecare dintre acestea alegând aceeași combinație. Iar în final, cota a ajuns la 202,50.

Varianta aleasă pentru partidele Australia – Danemarca, Tunisia – Franța, Arabia Saudită – Mexic și Polonia – Argentina a fost că ”nu se marchează în prima repriză”, combinată cu ”peste 0,5 goluri în a doua repriză”.

ADVERTISEMENT

Australia – Danemarca a fost o întâlnire care nu i-a creat niciun fel de emoții. A fost o primă parte anostă, fără ocazii mari de gol, iar în partea secundă ”cangurii” au marcat rapid și l-au ajutat pe pariorul nostru, alături de super bonusurile oferite de Superbet.

Penalty-ul ratat de Messi, cel mai mare hop de bilet

Meciul Tunisia – Franța a avut cumva aceeași direcție, cu mențiunea că înverzirea pariului a avut nevoie și de VAR, care le-a anulat un gol africanilor în minutul 9. Reușita lui Khazri din minutul 58 a liniștit și aici apele destul de repede.

ADVERTISEMENT

Meciurile de seară se anunțat mult mai grele, deoarece era o bătălie acerbă. În Arabia Saudită – Mexic, ambele formații bifau calificarea cu o victorie, iar acest lucru și-a pus amprenta asupra jocului în prima parte încheiată cu un neașteptat 0-0. Sud-americanii au marcat de două ori în startul părții secunde și mai rămânea un singur hop.

Polonia – Argentina i-a adus pariorului și cele mai mari emoții. Și asta pentru că ”pumele” au avut penalty în prima repriză, dar Szczesny a parat senzațional șutul lui Messi. Emoțiile s-au spulberat definitiv la doar două minute după pauză, odată cu reușita lui McAllister.

ADVERTISEMENT

Cupa Mondială goluri 24.000 de lei

Sunt din ce în ce mai mulți pariori care obțin câștiguri uriașe, la fel cum a fost și cazul acestuia care a jucat patru meciuri de la Cupa Mondială. Super bonusurile oferite de Superbet ajută enorm din acest punct de vedere. Profită și tu!

ADVERTISEMENT