Sport

Super lovitura începutului de an! Biletul fabulos care i-a adus unui parior norocos un profit de 75.000 de euro

Un jucător extrem de norocos a dat lovitura începutului de an la pariuri: a câștigat aproape 75.000 de euro cu un bilet pe care mizase doar 10 lei.
11.01.2023 | 14:42
Super lovitura inceputului de an Biletul fabulos care ia adus unui parior norocos un profit de 75000 de euro
Inspirația și norocul i-au adus unui parior un câștig fabulos, de aproape 75.000 de euro. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Marțea sunt trei ceasuri rele? În niciun caz… Sau cel puțin nu în ceea ce-l privește pe un parior extrem de inspirat, care a reușit să detoneze o adevărată bombă chiar la începutul anului. Pentru că a reușit să pună mâna pe un câștig fabulos de peste 366.000 de lei (aproape 75.000 de euro), deși nu mizase pe biletul câștigător decât 10 lei.

9 „X”-uri și o miză de 10 lei i-au adus unui parior inspirat un câștig fabulos de peste 366.000 de lei

Începutul de an le priește pariorilor, chiar dacă oferta de evenimente sportive a fost ceva mai slăbuță în această perioadă. Iar dacă week-end-ul ce tocmai a trecut a prilejuit un câștig de peste 37.000 de lei, iată că a doua zi a săptămânii a fost de bun augur pentru un jucător extrem de inspirat.

ADVERTISEMENT

Inspirat, dar și norocos în același timp, pentru că o miză de doar 10 lei i-a adus un câștig fabulos, de peste 366.000 de lei, cu meciuri programate în mijlocul săptămânii în competițiile europene. Și chiar dacă nu a mers pe ligile de top, pentru că alegerile sale au venit din liga a doua franceză, Cupa Olandei sau Cupa Portugaliei, a reușit să înverzească un bilet ce avea șanse minime de reușită.

Asta pentru că, oarecum surprinzător, a ales să mizeze pe nu mai puțin de 9 „X”-uri, care i-au adus o cotă totală de 30.555! Uluitor, nu? Cine s-ar fi gandit la așa ceva? Ca să nu mai vorbim și de bonusul de 20% oferit cu generozitate de Superbet, care în cazul de față i-a suplimentat fabulosul câștig cu peste 61.000 de lei!

ADVERTISEMENT

Meciurile din liga a doua franceză și-au tăiat partea leului pe biletul cu un câștig de peste 366.000 de lei

Marți, 10 ianuarie, liga a doua franceză a avut parte de o etapă completă, iar din acest motiv jucătorul nostru a ales pe super biletul său nu mai puțin de 6 partide. Pe care a mizat, evident, că se vor termina la egalitate.

Iar cotele de care a beneficiat au fost cu adevărat de neratat, oscilând de la 2,80 la Pau FC – Grenoble (scor final 0-0) până la 3,25 de la Amiens – Guingamp (scor final 1-1). În rest, a mai primit cote de 3,10 la Quevilli Rouen – Bastia (scor final 1-1), de 3,00 la SM Caen – Bordeaux (scor final 2-2), de 3,10 la Rodez Aveyron – Chamois Niort (scor final 1-1) și de 3,10 la Valenciennes – Annecy (scor final 2-2).

ADVERTISEMENT

Dacă la 4 dintre meciuri lucrurile au decurs oarecum normal, în sensul că „X”-ul era stabilit cu mult înainte de final, a avut ceva emoții la SM Caen – Bordeaux, dar mai ales la Amiens – Guingamp. În primul caz, gazdele au reușit egalarea în minutul 82, după ce fuseseră conduse cu 0-2 la pauză, în timp ce la Amiens, tot gazdele au marcat golul de 1-1 în prelungirile partidei.

Începutul era promițător, iar speranțele pentru câștigul de peste 366.000 de lei începeau să apară. Și nu uitați nici de bonusul pe care Superbet i l-a oferit cu mare generozitate. Profitați și voi acum de el, iar câștigurile pe care le veți obține la pariuri vor crește substanțial.

ADVERTISEMENT
bilet 11 ian_01 ok
Bilet câștigător pariuri

Două goluri după minutul 90 i-au salvat un câștig de peste 366.000 de lei

Ultimele 3 partide de pe biletul câștigător au venit din Cupa Olandei, Cupa Portugaliei și play-off-ul Cupei Ligii Angliei. Iar la două dintre ele a stat cu inima la gură până în ultimele secunde, pentru că totul se putea duce de râpă în orice moment.

Dacă la Lincoln City – Accrington din play-off-ul Cupei Ligii Angliei scorul final de 2-2 fusese stabilit încă din minutul 80 (cotă 3,40), la NAC Breda – FC Eindhoven a avut mari emoții până a înverzit cota de 3,25. Asta deoarece golul care a stabilit rezultatul final de 1-1 al timpului regulamentar a fost marcat de gazde în minutul 90+1.

Dar nu e tot… Pentru că ce s-a întâmplat la Leixoes – Famalicao, din Cupa Portugaliei, a fost ceva de domeniul fantasticului. Golul de 1-1 reușit de gazde, pentru cota de 3,40, a fost marcat abia în minutul 90+8 din penalty!!!

Era finalul unei zile de marți cu adevărat fabuloase. Pariorul nostru super inspirat, dar și foarte curajos, a dat o adevărată lovitură la pariuri cu un bilet imposibil, ce părea pierdut la prima vedere. Dar norocul i-a surâs în cele din urmă, iar câștigul a fost unul cu adevărat impresionant.

Asta și pentru că a știut să profite din plin și de bonusurile pe care Superbet le oferă cu mare generozitate. Faceți și voi același lucru, ca să vă măriți substanțial profiturile de pe biletele câștigătoare.

ADVERTISEMENT