Sport

Super lovitura zilei la pariuri! A pus în joc banii de pâine și a luat potul cel mare cu 19 meciuri de tenis

Un parior a dat lovitura cu un bilet-nebun în care a jucat nu mai puțin de 19 partide de tenis și a câştigat peste 40.000 lei.
08.02.2023 | 16:26
Super lovitura zilei la pariuri A pus in joc banii de paine si a luat potul cel mare cu 19 meciuri de tenis
Un parior a dat lovitura cu un bilet-nebun în care a jucat nu mai puțin de 19 partide de tenis și a câştigat peste 40.000 lei. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Iată că nu numai fotbalul te poate îmbogăți, un alt exemplu fiind jucătorul de săptămâna trecută care a pus mâna pe aproape 5.000 de euro cu un singur meci de hochei.

Tenisul i-a adus o sumă uriașă la pariuri

Începuturile de săptămână sunt întotdeauna favorabile celor care îndrăznesc să parieze pe tenis, deoarece atunci au loc întâlnirile din primele tururi și rezultatele sunt de cele mai multe ori previzibile. În plus, Superbet oferă superbonusuri mai mult decât interesante care pot crește premiul.

ADVERTISEMENT

Curajosul jucător a reușit cu o investiție minimă de doar 8 lei să se îmbogățească. El a câștigat 42.824,60 de lei. Și asta a fost posibil pentru că a jucat pe bilet nu mai puțin de 19 partide și a reușit să adune o cotă totală de 12.820,29.

A jucat mulți soliști, dar a avut și pariuri pe total game-uri sau pe câștigarea a minimum un set de către un jucător sau o echipă, pentru că a ales și întâlniri de dublu. Pe lângă jocuri din turneele de primă mână, omul nostru a ales și câteva partide din competiții mai mici, iar asta denotă faptul că este un bun cunoscător al fenomenului.

ADVERTISEMENT

Cotele au variat între 1,38 și 2,10, încă un motiv pentru a crede că a fost mai degrabă vorba de știință și cunoaștere, decât de noroc. Astăzi a câștigat el, dar mâine o poți face și tu, mai ales că Superbet pune în joc bonusuri consistente.

Cash-out inspirat la două întâlniri

Cea mai mare cotă de bilet, 2,10, a venit de la întâlnirea dintre Danielle Collins și Jelena Ostapenko, din primul tur al turneului de la Abu Dhabi. A mizat pe victoria sportivei din Letonia, însă emoțiile au fost uriașe.

ADVERTISEMENT

Ostapenko și-a pus în cont primul set cu 7-5, dar americanca a răspuns viguros în actul secund pe care l-a luat cu 6-1. În decisiv s-a mers cap la cap până la 5-5, moment în care letona a avut o nouă accelerație și a câștigat cu 7-5, după o bătălie de peste două două ore.

pariuri tenis

De remarcat este faptul că pariorul nostru a fost inspirat să dea cash-out în momentul potrivit la două partide, una de simplu și alta de dublu, în momentul în care a văzut că lucrurile nu merg în favoarea sa și biletul este în pericol.

ADVERTISEMENT

pariuri tenis

Felicitări îndrăznețului jucător, care a crezut într-un pariu nebun și acum este mai bogat cu peste 40.000 de lei cu un efort financiar de doar… 8 lei! Nu rata oferta bogată din această săptămână, dar mai ales bonusul special oferit de SUPERBET!

ADVERTISEMENT