News

Super Luna Sângerie, fenomenul rar care va avea loc în România! Cum influențează zodiile din horoscop

21.05.2019 | 14:28
Super Luna Sangerie fenomenul rar care va avea loc in Romania Cum influenteaza zodiile din horoscop

Vara aceasta se va produce unul din cele mai spectaculoase fenomene astronomice. Super Luna Sângerie din 16 iulie este și unul dintre evenimentele despre care vorbesc nu doar astronomii, ci și astrologii. Fenomenul care a mai fost văzut din România, cu ochiul liber, va fi vizibil din nou la vară.

Super Luna Sângerie, fenomenul care va marca multe destine

Luna va căpăta o nuanță roșiatică în seara zilei de 16 iulie 2019. Va fi o Super Lună Sângerie ce va putea fi văzută din mai toate colțurile globului, iar România este una dintre țările din care se va putea observa fenomenul cu ochiul liber. Se numește Super Lună pentru că se satelitul natural al Pământului este la o distanță mai apropiată de Terra.

Din punct de vedere astrologic, acest eveniment va avea un impact uriaș asupra zodiilor. Nativii care vor avea parte de schimbări sunt, în special, cei de pământ și de foc. Se poate anunța o vară extrem de toridă din toate punctele de vedere, în special din punct de vedere sentimental.

Există multe zodii care își vor schimba soarta. Sursa foto: HEPTA.RO

Care sunt zodiile avantajate și dezavantajate de Luna Sângerie

Încă din cele mai vechi timpuri, fazele lunii au influențat într-o manieră mai amplă, dar subtilă, comportamentele oamenilor. Din punct de vedere astrologic, trebuie menționat că nativii guvernați de Lună, adică Racii, vor fi cei mai afectați fi cei mai afectați de acest spectacol astronomic și astrologic totodată.

Berbecii vor avea parte vara aceasta de tot felul de deadline-uri peste care trebuie să treacă cu brio. Pentru ei, fenomenul de Lună Sângerie este mai degrabă unul care vine cu cumpene, și nu cu câștiguri. Luna le va trezi conștiința și vor fi nevoiți să accelereze toate activitățile într-un ritm căruia s-ar putea să nu îi facă față.

Taurii sunt cei mai reticenți vara aceasta la schimbări, dar nu este după pofta inimii lor. Dacă ratează și trenul care sosește în gara lor în luna iulie, vor mai avea o șansă de schimbare în bine abia în următorii 2 sau 3 ani.

Gemenii sunt și ei destul de zguduiți de evenimentul astrologic din 16 iulie. Pentru ei lucrurile se vor schimba radical. Nu e exclus să se mute într-o țară străină, să își schimbe complet domeniul de activitate.

Racii, guvernați de Lună, au o sensibilitate accentuată mai ales în perioada verii. Pentru ei lucrurile evoluează în ritmul deja bine cunoscut. Nu lipsesc dramele, nu lipsesc regretele și nici conflictele interioare, care vor fi reflectate în relațiile cu ceilalți.

Leii sunt și ei destul de depășiți de situație mai ales cu privire la deciziile pe care trebuie să le ia în plan amoros. Cu toate acestea, Luna Sângerie nu le va aduce cine știe ce dezavantaje, dar îi va zgudui puțin și pe ei.

Fecioarele au parte de o vară fulminantă. Sunt vedetele lunii iulie și se poate spune, fără echivoc, că pentru ele viața începe să prindă gustul mult visat abia de la jumătatea lunii iulie încolo. Toate se așază așa cum trebuie.

Balanțele au parte de momente foarte frumoase din punct de vedere amoros. Pentru cele care au planuri de căsătorie, vara aceasta poate fi anotimpul în care se vor concretiza unele planuri.

Scorpionii petrec și se simt bine. Pe ei nu îi afectează deloc fenomenul de Lună Sângerie. Au parte de tot felul de trăiri benefice, de distracție. Este vara lor!

Săgetătorii rup niște legături toxice. Vibrațiile Lunii îi vor ajuta să pună piciorul în prag și să ia deciziile pe care le merită pentru confortul lor psihologic.

Capricornii au parte de tot felul de momente care mai de care mai confuze. Vor fi destul de indeciși în legătură cu ce trebuie să facă pentru viitorul lor.

Vărsătorii sunt puși pe fapte mari vara aceasta. Au energie suficientă, au acel vibe pozitiv, au tot ce își doresc și vor profita de aceste aspecte avantajoase din plin.

Peștii sunt afectați de acest fenomen în sensul că vor fi puși la treabă mai mult decât în orice perioadă a anului.