Sport

Super pariorul care a aşteptat un an să se îmbogăţească! Titlul mondial al Argentinei i-a adus 108.000 de lei

Un parior a dat lovitura în finalul sezonului după ce a aşteptat un an să i se "înverzească" pariurile antepost. A luat acasă peste 108.000 de lei.
02.06.2023 | 17:28
Super pariorul care a asteptat un an sa se imbogateasca Titlul mondial al Argentinei ia adus 108000 de lei
Super pariorul care a aşteptat un an să se îmbogăţească! Titlul mondial al Argentinei i-a adus 108.000 de lei
ADVERTISEMENT

Sunt rare cazurile în care pariorii aşteaptă un an de zile ca să le iasă pariurile antepost, dar iată că unul dintre ei s-a îmbogăţit în acest final de sezon, graţie unor predicţii foarte inspirate.

Super pariorul care a aşteptat un an să se îmbogăţească!

Un bilet cu doar nouă evenimente a adus un nou Big Win istoric la Superbet. Pariorul s-a îmbogăţit cu 108.290,82 lei după ce toate cele 9 pariuri s-au înverzit. Miza a fost una de 500 de lei, dar şi multă răbdare.

ADVERTISEMENT

Giannis Antetokounmpo a avut cota 3,75 pentru a fi cel mai bun marcator în NBA în acest sezon, iar pariorul nostru a reuşit să confirme predicţia. L-au ajutat şi numeroasele bonusuri oferite de Superbet.

A prins titlul mondial al Argentinei la o cotă de 9,50!

Campionatul Mondial din Qatar nu a lipsit de pe biletul pariorului nostru. A prins victoria finală a Argentinei la o cotă de 9,50 şi cu siguranţă a trăit cu sufletul la gură finala nebună jucată de Messi împotriva Franţei.

ADVERTISEMENT

Bonusurile oferite de Superbet i-au venit în ajutor omului nostru care a pariat pe retrogradarea celor de la Ajaccio din Ligue 1, aşa cum s-a şi întâmplat. Deşi cota nu a fost uriaşă, un 1,50 pe un asemenea bilet aduce o sumă mult mai mare.

Pariorul a mizat şi pe multe cartonaşe roşii în sezonul de Bundesliga, la o cotă de 1,57, dar şi pe un sezon mai slab făcut de sud-coreeanul lui Tottenham, Heong Min Son, mizând că va marca mai puţin de 17,5 goluri, la o cotă de 1,75.

ADVERTISEMENT

A câştigat de peste 200 de ori banii investiţi!

Dinamo Zagreb a câştigat din nou campionatul în Croaţia şi omul nostru a mers la sigur pe o cotă de 1,30, beneficiind şi de bonusurile multiple oferite de Superbet. Cu atâtea pariuri antepost, pariorul a fost nevoit să aştepte mult.

Bilet Big Win, pagina 1
Bilet Big Win, pagina 1
Bilet Big Win pagina 2
Bilet Big Win pagina 2

Dar, rând pe rând, fiecare dintre cele 9 evenimente de pe bilet s-au înverzit şi a obţinut o sumă uriaşă, chiar înainte de sezonul vacanţelor. Investiţia a fost una de 500 de lei, cea mai mare cotă de pe bilet fiind Argentina campioană mondială.

ADVERTISEMENT

Cota totală a fost de 216,58, iar câştigul unul pe măsură: 108,290,82 lei. Răbdarea i-a fost răsplătită omului care a câştigat de peste 200 de ori banii investiţi în acest bilet.

ADVERTISEMENT