Sport

Super-poster cu super-Popovici! Numai cu super-revista Fanatik! Gratuit! Nu rata imaginea succesului: David Popovici! „Ia-l acasă” pe super-campion! Poster gratuit cu revista Fanatik!

Revista Fanatik din iulie îți oferă un super-poster cu super-campionul mondial la înot David Popovici! Gratuit! Nu rata imagine succesului! I-al acasă pe David Popovici!
26.07.2022 | 16:56
Superposter cu superPopovici Numai cu superrevista Fanatik Gratuit Nu rata imaginea succesului David Popovici Ial acasa pe supercampion Poster gratuit cu revista Fanatik
Super-poster cu super-Popovici! Numai cu super-revista Fanatik! Gratuit! Nu rata imaginea succesului: David Popovici! „Ia-l acasă” pe super-campionul mondial și european! Poster gratuit cu revista Fanatik!
ADVERTISEMENT

David Popovici nu mai are nevoie de nicio prezentare! Super-campionul mondial este cunoscut în toată lumea la numai 17 ani. Revista FANATIK din iulie îți oferă șansa să-l „iei acasă” pe David Popovici: poster GRATUIT cu „racheta de aur” a României!

Super-poster cu super-Popovici! Numai cu super-revista FANATIK! Gratuit! Nu rata imaginea succesului: David Popovici! Ia-l acasă pe super-campionul mondial! Poster gratuit cu revista FANATIK!

David Popovici a dominat lumea natației mondiale în acest an. A cucerit două titluri mondiale la seniori, la Campionatele Mondiale de natație de la Budapesta, în proba-regină de viteză, 100 m liber și în „sora” mai „mare”, de 200 m liber.

ADVERTISEMENT

Au urmat triumful la Campionatul European de înot pentru juniori, acasă, la Otopeni: 4 medalii de aur (50 m liber, 100 m liber, 200 m liber și ștafeta masculină 4×100 m liber) și 1 de argint (ștafeta mixtă de 4×100 m liber).

Revista FANATIK pe iulie îți oferă un poster gratuit cu David Popovici, dar și un mega-interviu, în exclusivitate, cu „Racheta de Aur” care a uimit lumea natației la numai 17 ani.

ADVERTISEMENT

A început înotul din cauze… medicale!

A început înotul din cauze… medicale! Nu-i o glumă, nu-i o legendă, este purul adevăr. Dezvăluit de însuși David Popovici în interviul din revista FANATIK pe iulie.

„Aveam nişte probleme cu spatele, ceva scolioză, nu ştiu. Mi-a recomandat un doctor ortoped să merg la înot. Aveam şi un surplus de energie de care părinţii mei voiau să scape şi s-au gândit să mă ducă la un sport. S-au gândit la înot, ştiind că este cel mai sănătos sport” David Popovici

Nu o să crezi dacă nu o să citești cu ochii tăi la ce oră se trezește David Popovici și cum decurge o zi „normală” de antrenamente și școală. Mai ales că are și el o iubită, prieteni cu care este absolut normal să vrea să-și petreacă o parte din timp… Care timp? Află din revista FANATIK pe iulie!

ADVERTISEMENT

La ce vârstă a doborât primul record național, ce… declin a urmat, când și cum și-a revenit, cum a ajuns de la Steaua exact la marea rivală Dinamo, care materie îi place și care nu-i place la școală, cum îl abordau… fanele când avea părul lung și multe, multe, multe altele despre „Rechinul” David Popovici, în mega-interviul din revista FANATIK pe iulie.

Nu uita, revista FANATIK îți oferă un super-poster gratuit cu super-David Popovici!

„Am vrut să devin cel mai bun din lume, acum vreau să fiu cel mai rapid din istorie!” – David Popovici

„Mi-a spus antrenorul meu o dată şi mi-a rămas în minte. Că nu ar fi rău şi că i-ar plăcea atunci când se uită la lista cu recorduri naţionale să fie de cât mai multe ori numele meu. Şi mie mi-ar plăcea acest lucru” – David Popovici

„Am o expresie care îmi place. Jocurile Olimpice sunt un alt animal de competiţie. Sunt total diferite. Este un regim nemaiîntâlnit de oricare sportiv. Când ajungi acolo, te integrezi în stilul ăla de viaţă. Ai cartierul tău, satul olimpic. Ai cantina unde mănâncă mii de sportivi, fără excepţie. Nimeni nu este tratat preferenţial. Asta îmi place” – David Popovici

  • 36 de recorduri naționale a doborât David Popovici până la… 16 ani!
  • 364.000 de euro a primit David Popovici pentru medaliile cucerite atât la CM de seniori, cât și la CE de juniori de anul acesta, de la guvern, MTS, CS Dinamo și FINA (Federaţia Internaţională de nataţie)
  • 11 – 21 august este perioada în care David Popovici va participa la Campionatele Europene de nataţie pentru seniori, la Roma
  • 30 august – 4 septembrie este perioada în care David Popovici va participa la Campionatele Mondiale de nataţie pentru juniori, la Lima
ADVERTISEMENT