Sport

Super profit cu 14 evenimente pe bilet! Cote de profesor la pariuri găsite în ligile inferioare din Anglia

Aproape 14.000 de euro este profitul bifat de un parior cu un bilet jucat online pe care a ales 14 evenimente din ligile inferioare din Anglia.
16.03.2023 | 16:10
Super profit cu 14 evenimente pe bilet Cote de profesor la pariuri gasite in ligile inferioare din Anglia
Aproape 14.000 de euro este profitul bifat de un parior cu un bilet jucat online pe care a ales 14 evenimente din ligile inferioare din Anglia. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Este adevărat și faptul că e departe de câștigul realizat de un alt pasionat în urmă cu 10 zile. Atunci, inspiratul parior a dat marea lovitură cu peste 130.000 de euro luați cu un bilet întins pe 10 zile.

Profit uriaș la pariuri cu 14 meciuri din Anglia

Ziua de marți a fost dedicată partidelor din manșa retur a optimilor de finală ale Champions League, însă omul nostru a avut inspirația să dea deoparte fotbalul de gală și să mizeze pe meciuri din ligile inferioare din Anglia. Alegerea a fost perfectă, iar profitul la pariuri a fost pe măsură.

ADVERTISEMENT

Pentru ca șansele de a obține profit cât mai mare să fie cu adevărat considerabile, Superbet vine în ajutor cu o super ofertă. Consultă lista completă a bonusurilor oferite de Superbet și profită de fiecare în parte. Au făcut-o deja și alții și nu au motive să regrete.

Toate întâlnirile jucate pe bilet au fost programate marți seară, chiar pe tronsonul de Champions League. Când toată lumea era cu ochii pe galonatul meci dintre Bayern și PSG, pariorul nostru a avut două ore de vis cu fotbalul mic din Insulă.

ADVERTISEMENT

A ales să joace un bilet cu 14 meciuri și la toate a mizat pe varianta ”ambele marchează”. Cotele au fost impresionante, între 1,72 și 2,05, iar cota finală a ajuns la 9529,44. Riscul a fost minim, pentru că a ales să mizeze doar 5 lei.

Însă, câștigul a fost unul generos. În contul omului nostru a intrat nu mai puțin de 69.088,47 de lei. Trebuie remarcat faptul că 45% din această sumă a venit ca urmare bonusului consistent pus în joc de Superbet. Mai exact este vorba de 21.441,25.

ADVERTISEMENT

profit pariuri Anglia

A tremurat pentru trei goluri

Așa cum era și normal, la 14 evenimente cu cote mari au fost și ceva emoții. Nu atât de multe pe cât ne-am fi așteptat, dar au existat. Cele mai mari bătăi de cap i le-a dat întâlnirea Accrington – Portsmouth 1-3, din Ligue One, gazdele înscriind golul de onoare abia în minutul 88.

profit pariuri Anglia

Alte două jocuri care au oferit palpitații de inimă omului nostru au fost Wigan – Coventry 1-1, din Championship, gazdele reușind egalarea printr-un autogol în minutul 83, și Bath – Dulwich Hamlet 2-1, din National League South, în care gazdele au întors rezultatul cu goluri reușite în minutele 81 și 87.

ADVERTISEMENT

profit pariuri Anglia

Dar totul e bine când se termină cu bine. Și așa a fost și pentru inspiratul parior care s-a ales cu aproape 14.000 de euro. Iar super oferta de la Superbet vine în ajutorul tuturor pariorilor pentru a obține cele mai clare “big win”

ADVERTISEMENT