Sport

Super profit cu doar 6 evenimente pe bilet! Cote de profesor la pariuri găsite în Europa League și Conference League

Aproape 38.000 de lei este câștigul bifat de un parior cu un bilet jucat online pe care a ales doar 6 evenimente din Europa League și Conference League.
18.04.2022 | 02:38
Super profit cu doar 6 evenimente pe bilet Cote de profesor la pariuri gasite in Europa League si Conference League
Super profit cu doar 6 evenimente pe bilet! Cote de profesor la pariuri găsite în Europa League și Conference League. Sursă foto: Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Un parior inspirat se pregătește de Paște cu un super profit. A avut curajul să riște 100 de lei pe șase evenimente cu cote mari și a dat lovitura în cele din urmă. Este impresionant modul în care a anticipat desfășurarea meciurilor din Europa League și Conference League.

Super profit cu doar 6 meciuri pe bilet din Europa League și Conference. Cote excelente prinse de pariorul inspirat

Pentru ca șansele de a obține profit cât mai mare să fie cu adevărat considerabile, Superbet vine în ajutor cu o super ofertă. Consultă lista completă a bonusurilor oferite de Superbet și profită de fiecare în parte. Au făcut-o deja și alții și nu au motive să regrete. Lista biletelor big win la Superbet este una foarte generoasă.

ADVERTISEMENT
Super profit cu doar 6 evenimente pe bilet! Cote de profesor la pariuri găsite în Europa League și Conference League

Toate meciurile jucate pe bilet au fost programate joi de la ora 22:00. Astfel că în mai puțin de două ore se bifa super profitul. Pariorul inspirat a știut să profite de cota Super Extra de la Slavia Praga – Feyenoord, 2,75 la 2 solist. Olandezii au câștigat în Cehia cu scorul de 3-1.

Apoi, Marseille a primit o altă cotă foarte generoasă, pe terenul celor de la PAOK. Echipa lui Răzvan Lucescu s-a recunoscut învinsă, scor 0-1, după golul lui Payet din prima repriză. Cotă excelentă pentru 2 solist, 2,67, bifată verde de pariorul nostru.

ADVERTISEMENT

AS Roma – Bodo/Glimt și West Ham – Lyon, meciuri bifate fără prea mari emoții. Braga s-a lăsat așteptată pe terenul lui Rangers

Apoi, la Roma – Bodo/Glimt s-a mers pe o victorie a “capitolonilor” în care să puncteze și golgheterul Tammy Abraham. Cotă 2,15 pentru ca acest lucru să se întâmple. Abraham deschidea scorul în minutul 5, iar Zaniolo stabilea scorul exact, cu un hat-trick. 4-0 pentru echipa lui Mourinho.

Super profit cu doar 6 evenimente pe bilet! Cote de profesor la pariuri găsite în Europa League și Conference League

La Glasgow Rangers cu Braga s-a jucat GG3+, cotă 2,45, iar portughezii au marcat pe final, deși în inferioritate numerică, pentru a asigura un nou meci bifat cu verde. A fost 2-1 pentru scoțieni, care și-au asigurat calificarea în semifinale cu un gol marcat în extra time.

ADVERTISEMENT

West Ham a rezolvat încă din prima repriză o cotă mare, de 2,80, pentru minimum două goluri marcate cu Lyon. “Ciocănarii” au avut 2-0 la pauză și au mai marcat un gol și în partea secundă, fără să încaseze.

FC Barcelona a marcat două goluri în prelungirile partidei și a salvat o cotă care părea pierdută. Au fost și multe “galbene” pe final

A fost un pronostic ales cu mare inspirație și la FC Barcelona – Eintracht Frankfurt 2-3, marea surpriză a zilei. S-a jucat “ambele echipe marchează și fiecare dintre ele ia peste 1,5 cartonașe într-un meci. Au fost emoții până în final, pentru că nemții au luat al doilea galben abia în minutul 83. Iar ambele goluri marcate de catalani au venit în prelungirile partidei.

ADVERTISEMENT

37.903,09 este câștigul total care îi intră în conturi pariorului inspirat. Iar super oferta de la Superbet vine în ajutorul tuturor pariorilor pentru a obține cele mai clare “big win”

 

ADVERTISEMENT