SUPER-SCANDAL Gigi-Reghe! “Să-mi dai un milion de €!”

Lucrurile sînt pe cale să se clarifice la Steaua. Dacă pînă acum se părea că ele stau pe un butoi de pulbere, în ultimele 24 de ore deja au explodat. Antrenorul care în ultimele două sezoane...
24.05.2014 | 10:01
SUPERSCANDAL GigiReghe Sami dai un milion de E

Lucrurile sînt pe cale să se clarifice la Steaua. Dacă pînă acum se părea că ele stau pe un butoi de pulbere, în ultimele 24 de ore deja au explodat. Antrenorul care în ultimele două sezoane a luat două titluri, o supercupă, a obţinut o calificare în grupele Ligii Campionilor şi în această seară poate să cîştige şi Cupa României va pleca! Decizia este 99 la sută luată, iar omul care l-a “convins” definitiv pe Reghe să plece este… Gigi Becali.

Laurenţiu Reghecampf a primit o ofertă fabuloasă de la Al Hilal, considerată un soi de Real Madrid al Asiei, lucru pe care tehnicianul a încercat să-l discute cu Gigi Becali. Reacţia patronului însă l-a iritat pe tehnician care a luat decizia: pleacă în Arabia Saudită!

Oferta lui Al Hilal: 6 milioane în doi ani!

În ultimele zile, tehnicianul a intensificat negocierile cu cea mai titrată echipă din zona Golfului Persic, mai ales că arabii i-au făcut o ofertă fabuloasă. Fără titlu din 2011, ruşinos pentru o echipă care este considerată cea mai bună a Asiei din istorie, şeicii din conducerea celor de la Al Hilal au fost atraşi de rezultatele excelente ale lui Reghecampf. Parcursul intern fără cusur al Stelei i-a făcut pe arabi să pună pe masă o sumă incredibilă: 6 milioane de euro pentru doi ani!

P: 500 RON BONUS in Cazinoul Unibet. Înregistreaza-te acum!

Milionul lui Gigi l-a blocat!

În ciuda tentaţiei uriaşe, tehnicianul a dorit să poarte  joi seara o discuţie cu Gigi Becali pentru a clarifica situaţia. I-a comunicat oferta, dar speranţele unui dialog cu spirit analitic au fost spulberate din start de patronul Stelei. Acesta, în loc să-l convingă pe antrenor să rămînă sau să-i propună prelungirea angajamentului, a avut o reacţie şocantă.  “Reghe, poţi să pleci, tată, dar îmi dai un milion despăgubiri, clauza de reziliere!“, a fost replica lui Becali care l-a scos din minţi pe Reghecampf. Tehnicianul se aştepta la mai multă recunoştinţă din partea şefului său, lucru confirmat şi de o discuţie a soţiei sale cu apropiaţii. “Asta este mulţumirea pe care o primeşte Laur după tot ce a făcut la Steaua în aceşti doi ani. Gigi uită cum i-am băgat în buzunar 50 de milioane de euro cu performanţele pe care Laurenţiu le-a reuşit la echipă“, s-a confesat Anamaria Prodan într-un cerc de prieteni.

Sfatul lui Olăroiu: “Du-te şi pe jos acolo!”

Reghecampf nu a dorit să inflameze situaţia şi mai mult, mai ales că în această seară joacă pentru un nou trofeu pe care-l poate cuceri pe banca Stelei. Totuşi, cei din anturajul Stelei povestesc că antrenorul este un car de nervi. Decizia e ca şi luată. Un alt argument în favoarea plecării este şi o discuţie pe care a avut-o cu Cosmin Olăroiu, antrenor ce a cîştigat în ultimii şapte ani 10 trofee în zona Golfului şi care a plecat de la Steaua chiar la Al Hilal. “Du-te! Du-te şi pe jos acolo! Asta e o şansă pe care n-ai voie să o ratezi!”, a fost mesajul celui mai de succes antrenor al roş-albaştrilor înaintea venirii lui Reghecampf.

Încă nu a semnat

Tehnicianul a hotărît să se concentreze pe pregătirea finalei cu Astra, din această seară, şi tocmai de aceea încă nu a parafat contractul pe care cei de la Al Hilal i l-au oferit. Reghecampf s-a gîndit că, indiferent de reacţia lui Gigi Becali, vrea să se despartă de Steaua în cele mai bune condiţii şi tocmai de aceea a evitat să semneze înţelegerea cu arabii pînă va purta o nouă discuţie, mai amplă, cu patronul campioanei. Surse din apropierea patronului stelist dezvăluie că acest milion de euro despăgubiri reprezintă chiar datoriile pe care Becali le are la antrenorul său şi pe care nu ar mai vrea să i le achite!