Cele mai citite

SUPER transfer în ciclism: Peter Sagan va fi coleg cu Alberto Contador la Saxo-Tinkoff!

Peter Sagan, cîştigătorul tricoului verde (al sprinterilor) din Turul Franţei a semnat cu echipa Tinkoff-Saxo un contract pe următoarele 3 sezoane. Ciclistul slovac va încasa 4 milioane de euro...
08.08.2014 | 16:26
SUPER transfer în ciclism: Peter Sagan va fi coleg cu Alberto Contador la Saxo-Tinkoff!

Peter Sagan, cîştigătorul tricoului verde (al sprinterilor) din Turul Franţei a semnat cu echipa Tinkoff-Saxo un contract pe următoarele 3 sezoane. Ciclistul slovac va încasa 4 milioane de euro pe an, unul dintre cele mai mari salarii din plutonul profesionist. 

Sagan a fost dorit şi de cei de la Astana sau de noua echipă de ciclism formată de Fernando Alonso, însă a acceptat oferta rusului Oleg Tinkov. Peter Sagan va fi coleg cu Alberto Contador la noua echipă care îşi propune să cîştige la anul Turul Franţei prin Alberto Contador şi tricoul verde prin Peter Sagan.

Sîntem fericiţi şi mândri să vă informăm că Peter Sagan va face parte din echipa noastră începând cu 2015. El este fără îndoială unul dintre cele mai mari talente din istoria ciclismului şi a devenit deja, în ciuda vârstei, unul dintre cei mai buni rutieri din pluton. Are o mentalitate de învingător şi exact de asta l-am adus: să câştige curse“, a spus team managerul Bjarne Riis.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CELE MAI CITITE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 867. 32 pagini + Horoscop 2022!
A apărut noua revistă Taifasuri