Fotbal intern

Super transfer pentru Mircea Rednic: Jean Claude Dielna poate reveni la Dinamo!

03.01.2019 | 20:31
Super transfer pentru Mircea Rednic: Jean Claude Dielna poate reveni la Dinamo!
Jean Claude Dielna poate reveni la Dinamo. Fundașul francez i-a fost propus lui Mircea Rednic

Formația din Ștefan cel Mare ar putea să își întărească axul central al apărării cu un fotbalist care a mai jucat în “Groapă”. Jean Claude Dielna poate reveni la Dinamo! Fundașul este în acest moment liber de contract după despărțirea de New England Revolution.

FANATIK a aflat că jucătorul le-a fost propus dinamoviștilor, care studiază în acest moment oportunitatea aducerii francezului de 31 de ani.

Jean Claude Dielna poate reveni la Dinamo! Ar rezolva două probleme dintr-un foc!

Mircea Rednic se află în căutarea unor fotbaliști capabili să readucă Dinamo între echipele de top din Liga 1 Betano. Unul dintre posturile vizate pentru a fi întărite este cel de fundaș central. În aceste zile, pentru Rednic și pentru Dinamo a apărut o variantă extrem de interesantă: Jean Claude Dielna, fostul jucător al “câinilor”.

Din informațiile FANATIK, Dielna le-a fost propus șefilor dinamoviști pentru o viitoare colaborare. Ajuns la 31 de ani, fundașul francez este liber de contract, după ce i-a expirat înțelegerea cu formația New England Revolution, din Major League Soccer.

Jean Claude Dielna
Jean Claude Dielna a fost unul dintre cei mai siguri fundași pe care i-a avut Dinamo în ultimii ani

Apărătorul vrea să revină în Europa după experiența peste Ocean, iar Dinamo pare a fi soluția ideală. Problema este salariul pe care îl solicită Dielna, undeva la 15.000 de euro pe lună, dar este posibil să accepte și o propunere mai mică pentru a reveni pe gazon cât mai rapid. Pentru Rednic ar fi o soluție excelentă, în condițiile în care Dielna poate evolua atât fundaș central, cât și fundaș stânga, un alt post deficitar la Dinamo.

În 2017 a cerut 25.000 de euro pe lună!

Dielna a lăsat o impresie foarte bună în prima perioadă petrecută în Ștefan cel Mare. El a fost adus sub formă de împrumut în februarie 2017 de la Sheffield Wednesday și a fost unul dintre cei mai buni jucători ai lui Dinamo. În vara aceluiași an, “câinii” au încercat să îl păstreze pe Dielna, care rămăsese, ca și acum, liber de contract după rezilierea acordului cu gruparea engleză.

Doar că pretențiile acestuia au fost mult peste posibilitățile clubului patronat de Ionuț Negoiță! Fundașul a cerut 25.000 de euro pe lună, în condițiile în care cel mai mare salariu din “Groapă” era de 15.000 de euro pe lună.

Jean Claude Dielna David Villa
Jean Claude Dielna, în duel cu David Villa, a fost om de bază la New England Revolution, dar acum caută un contract în Europa

Dielna a preferat să aștepte un salariu mai bun, dar nu este o tragedie. Nu stăm în niciun jucător. Dielna, inițial, a acceptat oferta noastră, însă mi-a zis că are o vârstă și vrea mult mai mulți bani. Dielna a vrut 25.000 de euro pe lună”, declara Adrian Mutu, președintele lui Dinamo la acea vreme, după ce francezul a decis să plece în SUA, la New England Revolution.

650 de mii de euro este cota lui Jean Claude Dielna conform transfermarkt

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri