Carousel hot news

Super-transferuri pentru Ligă! LISTA lui Reghecampf

Gigi Becali şi Mihai Stoica, oamenii cu putere de decizie din Ghencea, se află la închisoare, motiv pentru care Laurenţiu Reghecampf are rolul de a creiona strategia de transferuri a Stelei pentru...
23.03.2014 | 00:04
Super-transferuri pentru Ligă! LISTA lui Reghecampf

Gigi Becali şi Mihai Stoica, oamenii cu putere de decizie din Ghencea, se află la închisoare, motiv pentru care Laurenţiu Reghecampf are rolul de a creiona strategia de transferuri a Stelei pentru sezonul viitor.

Aşa cum ne-au obişnuit în ultimii ani, roş-albaştrii vor negocia aducerea celor mai talentaţi jucători români din campionatul intern, lucru recunoscut, zilele trecute, de tehnicianul din Ghencea. “Vorbesc foarte des cu patronul şi cu Meme. Sînt foarte multe probleme care trebuie rezolvate şi care apar. Cu patronul echipei m-am întîlnit, ştiţi foarte bine că Gigi Becali vrea să investească în jucători români. Este naţionalist, vrea cît mai mulţi jucători români în echipă”, a declarat Reghecampf la Sport.ro. În afara lui Toşca, deja achiziţionat, Steaua mai este interesată de alţi cinci jucători din Liga 1, cel mai răsunător nume care se găseşte pe listă fiind cel al lui Budescu, căzut în dizgraţie la Astra.

Pleacă Latovlevici, vine Toşca

Steaua a bătut deja palma cu un jucător foarte talentat de la Viitorul. Alin Toşca, 22 de ani, va ajunge în Ghencea din sezonul viitor, la cererea expresă a lui Reghecampf. Fără să stea pe gînduri, Gigi a discutat cu Hagi, iar fundaşul va îmbrăca din nou tricolul roş-albaştrilor, după ce, în trecut, a mai trecut pe la echipa a doua a roş-albaştrilor. “Toşca a fost transferat definitiv de Steaua, şi pleacă din vară! Eu nu am asistat la negocieri, discuţiile au fost purtate la Bucureşti, dar transferul este rezolvat”, a declarat preşedintele clubului Viitorul, Paul Peniu, pentru FANATIK.RO. Toşca este văzut drept principalul înlocuitor pentru Latovlevici, fundaş stînga care şi-a manifestat intenţia să plece din Ghencea la finalul sezonului.

Marc, înlocuitor pentru Szukala sau Gardoş

O altă ţintă pentru Steaua este Andrei Marc. Fundaşul central în vîrstă de 20 de ani a mai fost aproape de roş-albaştrii vara trecută, însă Reghecampf l-a preferat atunci pe Varela, un fundaş cu experienţă internaţională. “Eu am cerut un milion de euro plus 50 % dintr-un viitor transfer, dar preţul li s-a părut prea mare. În doi, trei ani poate să joace la naţională, e un jucător puternic, are joc de cap. Am avut o discuţie cu Steaua în vară, dar ei l-au preferat pe Varela”, a spus Gheorghe Ştefan, preşedintele de onoare al Ceahlăului. Steaua va negocia din nou aducerea lui Marc, mai ales că Szukala şi Gardoş au oferte concrete, iar cel puţin unul dintre ei va părăsi Ghencea.

Anton, noul Bourceanu

Imediat după ce Bourceanu a plecat la Trabzonspor, Steaua a negociat cu Pandurii aducerea lui Paul Anton. Discuţiile nu s-au finalizat, însă, atunci, însă s-au reluat în această săptămînă, iar şansele ca fotbalistul să îmbrace tricoul roş-albastru din vară sînt foarte mari. Anton ar avea rolul de a fortifica mijlocul terenului, acolo unde a rămas un gol după plecarea fostului căpitan, Alexandru Bourceanu. Reghecampf l-a mai antrenat pe Anton şi pe vremea în care se afla pe banca Gloriei Bistriţa, în sezonul 2010 – 2011 şi îl consideră pe mijlocaşul Pandurilor drept înlocuitorul ideal pentru Bourceanu.

Ţinta Budescu! Tudorie şi Roman, soluţii de rezervă

Piovaccari şi Kapetanos vor părăsi Ghencea la finalul acestui sezon. Italianul va reveni la Sampdoria, în timp ce grecul va fi pus pe liber din cauza evoluţiilor sub aşteptări. Mai mult, de la roş-albaştri ar putea pleca şi Chipciu, care a avut, pînă acum, evoluţii remarcabile din postura de atacant. În aceste condiţii, Steaua s-a orientat către Budescu, fotbalist trecut pe linie moartă de conducerea Astrei. Totuşi, este greu de crezut că atacantul giurgiuvenilor va ajunge în Ghencea, în condiţiile în care clubul patronat de Ioan Nicolae solicită două milioane de euro în schimbul său. În aceste condiţii, Steaua va apela la variantele de rezervă. Ţintele sînt Alexandru Tudorie (Oţelul) şi Mihai Roman (Săgeata), fotbalişti mult mai ieftini ca Budescu şi consideraţi de mare viitor.

Echipă posibilă din sezonul viitor:

Niţă – Varela, Marc, Gardoş, Toşca – Pintilii, Sănmărtean (Anton) – Popa, Stanciu, Tănase – Budescu (Tudorie)

2.2…milioane de euro este cota lui Latovlevici, conform transfermarkt.de

2…milioane de euro este cota lui Szukala, conform transfermarkt.de

1.9…milioane de euro este cota lui Anton, conform transfermarkt.de

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 854. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri