Super veste pentru Maria Şarapova: “Ar putea să revină mult mai repede!”

Gabriel Esanu   
in Sporturi
15/08/2016, 16:28
Super veste pentru Maria Şarapova: “Ar putea să revină mult mai repede!”

Maria Şarapova a primit o suspendare de doi ani, după ce a fost găsită suspendată cu meldonium, dar rusoaica nu şi-a pierdut încă speranţa că va putea reveni mult mai repede în circuitul WTA.

Apelul făcut la TAS de Maria Şarapova urmează să fie analizat pe 19 septembrie, iar Şamil Tarpişcev, preşedintele federaţiei de tenis din Rusia, este convins că Maşa ar putea reveni în circuit încă de la începutul anului viitor.

Totul se va decide în septembrie. Este imposibil să spun cu siguranţă, dar cred va reveni pe teren mult mai repede. Eu spun că în luna ianuarie va juca din nou”, a declarat Tarpişcev.

Ştirea MOMENTULUI

Contre între Dinamo şi FCSB pentru transferul lui Nistor. “Ofertă de nerefuzat!”/ “Vom lupta cu Becali!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×