Sport

Andrei Ivan a devenit tată în premieră. Prima fotografie cu fetița atacantului de la Universitatea Craiova

Andrei Ivan a devenit tată pentru prima oară. Soția golgheterului Universității Craiova a anunțat pe rețelele de socializare nașterea fiicei lor.
24.10.2022 | 19:15
Andrei Ivan a devenit tata in premiera Prima fotografie cu fetita atacantului de la Universitatea Craiova
Sărbătoare în familia „alb-albastră”! Golgheterul Universității Craiova, Andrei Ivan, a devenit tată. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT
24-10-2022
16:21

Prima fotografie cu fetița lui Andrei Ivan

Universitatea Craiova a postat pe rețelele de socializare prima fotografie cu fetița atacantului Andrei Ivan, născută chiar în ziua jocului pe care oltenii l-au avut în deplasare cu UTA Arad.

Fetița internaționalului român a primit numele Isadora Andreea Ivan.

 

Atacantul oltenilor primește vești extraordinare din partea soției sale, care a adus pe lume o fetiță cu o zi înaintea confruntării cu UTA Arad. Anda și Andrei Ivan s-au căsătorit în vara acestui an, moment în care au dezvăluit că vor deveni părinți.

Veste mare pentru Andrei Ivan! Atacantul Universității Craiova a devenit tată

Andrei Ivan se află împreună cu lotul Universității Craiova la Cisnădie, pentru că Mirel Rădoi a decis ca oltenii să nu revină în Bănie, după deplasarea cu FC Hermannstadt. Golgheterul oltenilor are motive să fie fericit, deoarece partenera sa a născut o fetiță.

ADVERTISEMENT

Soția jucătorului Universității Craiova a fost internată în cursul zilei de astăzi în spital și a dezvăluit vestea cea mare pe Instragram. La rândul său, Andrei Ivan a reacționat și le-a transmis un mesaj fetiței și partenerei sale: „Vă iubesc”.

andrei iva reactionează după ce anda a nascut fetita
Andrei Ivan reacționează după ce soția lui a născut

Anda și Andrei Ivan sunt împreună de aproape un an și locuiesc împreună la Craiova. Soția golgheterului „Științei” a fost gimnastă și printre performanțele obținute se numără locul trei cu echipa națională la Campionatele Europene de Juniori și poziția a șasea la Campionatul European de gimnastică artistică.

ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat în exclusivitate verdictul medicilor, după ce Andrei Ivan a fost înlocuit în partida Universitatea Craiova – Petrolul Ploiești, scor 2-1. În SuperLigă, internaționalul român a marcat de patru ori în tricoul „Științei”, două mai multe decât Jovan Markovic și Bogdan Mitrea.

Sorin Cârțu îl felicită pe Andrei Ivan pentru alegerea făcută: „Și-a găsit o prietenă care l-a echilibrat”

Președintele Universității Craiova spunea că reușitele din tricoul Universității Craiova se datorează echilibrului din viața personală. Sorin Cârțu a declarat că Anda l-a ajutat pe Andrei Ivan să fie mai echilibrat și se așteaptă ca acesta să aibă evoluții din ce în ce mai bune.

ADVERTISEMENT

„Andrei are  evoluții bune constant în ultimul timp. Eu am pus-o pe echilibrul lui din viața personală, și-a găsit o prietenă care l-a echilibrat. Trebuie să fie într-un maxim, să atingă alte culmi pentru că deja atinge și el maturitatea”, spunea Sorin Cârțu

Internaționalul român de 25 de ani a avut evoluții excelente în tricoul Universității Craiova în sezonul trecut din SuperLiga. Acesta a fost golgheterul oltenilor cu 15 goluri, patru mai puține decât liderul clasamentului marcatorilor, Florin Tănase de la FCSB.

ADVERTISEMENT

Andrei Ivan a fost aproape de o mutare la Bordeaux în această vară, însă transferul nu s-a rezolvat din cauza problemelor financiare ale francezilor, așa cum a anunțat în exclusivitate FANATIK. Atacantul mai are contract cu Universitatea Craiova până în 2024.

  • 2 milioane de euro este cota de piață a lui Andrei Ivam, conform transfermarkt
  • 4 goluri a înscris în acest sezon la Universitatea Craiova

  • Cota BETANO pentru U Craiova: 1,32 este cota pentru „2 solist sau nu marchează ambele echipe” la Sepsi – U Craiova Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: