Sport

SuperAvantaj de milioane de euro! Suma colosală câștigată de un parior cu ajutorul unei promoții Superbet

Un parior super norocos și inspirat a câștigat o adevărată avere cu ajutorul unei promoții Superbet. Fără ea, biletul său ar fi fost pierzător.
15.11.2022 | 12:05
SuperAvantaj de milioane de euro Suma colosala castigata de un parior cu ajutorul unei promotii Superbet
Promoția SuperAvantaj i-a adus unui parior un câștig de aproape două milioane de euro!!! foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Peste 9,9 milioane de lei!!!! Poate cea mai mare sumă câștigată vreodată în istoria pariurilor sportive din România!!!!! Cu atât s-a ales un parior extrem de inspirat, și de norocos în același timp, după ce a înverzit un bilet cu 20 de evenimente, care s-au întins pe parcursul a mai multor zile. Dar trebuie să le mulțumească în primul rând și celor de la Superbet, căci fără promoția SuperAvantaj biletul său ar fi fost „mort”.

Câștig de peste 9,9 milioane de lei la pariuri cu ajutorul promoției SuperAvantaj

Inspirație maximă pentru un parior care a devenit mai bogat cu peste 9,9 milioane de lei (aproape două milioane de euro!!!), după ce biletul său cu 20 de evenimente, întins pe parcursul a nu mai puțin de patru zile, a ieșit câștigător.

ADVERTISEMENT

Cum a fost posibil? Ne repetăm, dar asta e… A fost vorba de inspirație, curaj și mult noroc… Dar și de o strategie foarte bine gândită, care i-a permis să „fenteze” plafonul maxim al câștigurilor, care este de un milion de lei. Ceea ce nu a făcut în urmă cu ceva vreme un alt jucător norocos, dar nu la fel de inspirat din punct de vedere al strategiei.

Să le luăm pe rând… Inspirație pentru că a știut ce meciuri să aleagă, dar să și profite la maxim de toate bonusurile și promoțiile oferite de Superbet. Curaj, pentru că a mizat o sumă foarte mare, fiind ferm convins că va da lovitura. Noroc, pentru că l-a salvat SuperAvantajul oferit de Superbet, în momentul când Emmen a egalat-o pe Ajax la 3 după 1-3…

ADVERTISEMENT

Dar mai ales trebuie aplaudată în picioare și strategia perfectă aleasă de jucătorul nostru. Care a știut cum să „fenteze” regulile pentru a pune mâna pe câștigul fabulos de peste 9,9 milioane de lei. Mai întâi, și-a plasat atent cele 20 de evenimente de pe bilet, toate având cote de peste 1,25, pentru a beneficia de bonusul Superbet, care în acest caz a fost de 100%… Apoi, când a observat cota totală de 1.206, și-a selectat miza la 413,90 lei, pentru a se încadra în câștigul maxim de 1.000.000 de lei. Asta după ce a luat în calcul și bonusul Superbet, care pe acest bilet a fost de 499.222 de lei. Ce a rezultat de aici? Un câștig de 998.445 de lei!!!

Dar nu a fost de ajuns? De ce? Pentru că jucătorul nostru a avut un curaj nebun, dacă putem să-i spunem așa, și a multiplicat biletul de 10 ori!!! Da, ați citit bine, de 10 ori!!! Și prin urmare, după ce a riscat 4.139 de lei, s-a ales cu un câștig fabulos, de 9.984.450 de lei!!! Adică aproape două milioane de euro!!!!

ADVERTISEMENT

Cotă de 1,85 de la Verona – Juventus pentru un câștig de peste 9,9 milioane de lei la pariuri

Întins pe parcursul a nu mai puțin de patru zile, biletul cu câștigul fabulos de peste 9,9 milioane de lei a debutat joi, 10 noiembrie. Patru meciuri au fost selectate din acea zi, iar cotele înverzite au fost de 1,70 pentru „2 solist” la Ionikos – PAOK (scor final 0-3), de 1,85 pentru „2 solist” la Verona – Juventus (scor final 0-1), de 1,70 pentru „1 solist” la Lazio – Monza (scor final 1-0) și de 1,30 pentru „1X” la Rayo Vallecano – Celta Vigo (scor final 0-0).

Cursa spre cele două milioane de euro a continuat cu succes și vineri, 11 noiembrie. Tot patru meciuri au fost alese și din această zi, iar cotele câștigătoare au fost de 1,65 pentru „GG & peste 2,5 goluri” la Monchengladbach – Dortmund (scor final 4-2), de 1,40 pentru „TG gazde 1-3” la Sepsi – Petrolul (scor final 2-0), de 1,75 pentru „ambele marchează” la Lyon – Nice (scor final 1-1) și de de 1,40 pentru „1X” la Empoli – Cremonese (scor final 2-0).

ADVERTISEMENT
bilet 15noi_02 ok
Bilet câștigător Superbet

SuperAvantajul i-a salvat o cotă de 1,30 la Emmen – Ajax… Și implicit câștigul de peste 9,9 milioane de lei!!!

Și pentru că în week-end oferta de pariuri este una extrem de bogată, era și normal ca grosul meciurilor de pe bilet să vină din zilele de sâmbătă și duminică. Mai ales că majoritatea campionatelor tari din Europa aveau programate ultima etapă înainte de pauza provocată de Campionatul Mondial din Qatar.

Șapte partide urmau să se desfășoare sâmbătă, iar odată trecute cu bine, pariorul se putea gândi la ce e mai frumos… Dar, să o luăm pe rând… Bunsdeliga germană și-a tăiat partea leului, cu două cote verzi de 1,45 pentru „X2 & peste 1,5 goluri” la Werder – RB Leipzig (scor final 1-2) și de 1,38 pentru „1X & peste 1,5 goluri” la Leverkusen – Stuttgart (scor final 2-0).

Au urmat apoi un 1,25 pentru „1 solist” la Liverpool – Southampton (scor final 3-1), 1,33 pentru „PSF1” la Napoli – Udinese (scor final 3-2, după 2-0 în pauză), 1,38 pentru „2 solist” la Boavista – FC Porto (scor final 1-4) și 1,25 pentru „marchează oaspeții” la Basaksehir – Galatasaray (scor final 0-7).

Ultimul meci de sâmbătă putea să-i dea și cele mai mari emoții. Și cu ce cotă, de doar 1,30… Atât primise pentru pronosticul „2 solist” la Emmen – Ajax. Și a fost cât pe ce să piardă cele două milioane de euro, pentru că scorul final a fost de 3-3!!! Noroc cu promoția SuperAvantaj de la Superbet, care spune că „vei câștiga pariul dacă echipa pe care ai pariat are un avans de 2 goluri, în orice moment al meciului, indiferent de rezultatul final”. Și cum „lăncierii” aveau 3-1 în minutul 25, cota era deja verde, iar rezultatul final nu a mai contat.

bilet 15noi_01 ok
Bilet câștigător Superbet

Pentru duminică, mai rămăseseră doar 5 meciuri de pe bilet și cei peste 9,9 milioane de lei îi puteau intra în cont. Iar ziua a început devreme, cu un 1,42 „verde” pentru pronosticul „1 solist” la Dinamo – CSC Dumbrăvița (scor final 4-1).

Au urmat apoi o nouă rundă de emoții, pentru o cotă de 1,50 oferită pronosticului „PSF 2” la CS Mioveni – CFR Cluj (scor final 0-1). A stat cu sufletul la gură până în minutul 87, când Malele a reușit să înscrie unicul gol al meciului, ce a adus trei puncte campioanei, iar pariorului nostru i-a netezit calea spre câștigul fabulos de peste 9,9 milioane de lei.

Totul era în grafic, contul era pregătit să-și primească banii, iar dopul de la șampanie a „explodat” când s-au înverzit și ultimele trei cote de pe bilet. Este vorba de 1,33 pentru „marchează oaspeții” la FCU Craiova – FCSB (scor final 0-2), de 1,15 pentru „1X” la Club Brugge – Antwerp (scor final 2-2) și de 1,25 pentru „marchează oaspeții” la Mainz – Eintracht (scor final 1-2).

bilet 15noi_03 ok
Bilet câștigător Superbet

A fost finalul unui sfârșit de săptămână de vis, dar nu uita nici de bonusurile pe care Superbet le oferă cu mare generozitate. Profită acum de ele și ai șansa să dai și tu lovitura la pariuri, chiar și atunci când nu mizezi sume mari pe biletele pe care le joci.

ADVERTISEMENT