Toate derby-urile sunt aici! Asta vei paria?

Superbet

4 dintre echipele calificate în optimile Champions League joacă în derby-uri de mare tradiţie în acest weekend.

Meciuri pe care precis le veţi avea pe biletele voastre de pariuri. Aţi hotărât ce veţi juca în cele mai tari partide programate în următoarele zile?

Cele mai mari cote, cele mai multe tipuri de pariuri: Superbet.ro

 

Derby d'Italia! Continuă revenirea Bătrânei Doamne?

De oriunde ai fi, vei putea vedea marele meci Juve - Inter pe Superbet.ro care oferă transmisie live  disponibilă pe toate dispozitivele (desktop, laptop, tabletă şi smartphone) sâmbătă 9 decembrie începând cu 21:45. O partidă de neratat care poate schimba liderul din Serie A. După victoria de pe San Paolo, Juventus poate pune la respect şi Interul. Se anunţă o partidă foarte echilibrată, în care oaspeţii vor veni capacitaţi să nu piardă. 1.95 cotă pentru PsFX pare un pariu obligatoriu de pus. Nu credeţi?

Câştigă la Superbet.ro Derby d'Italia. Pariază acum!
 

De Toper!  Revin golurile în derby-ul Olandei?

Eredivisie e în acest moment campionatul cu cea mai mare medie de goluri pe meci (3,1) dintre cele mai valoroase 6 ligi interne europene. Dar în cel mai titrat duel din campionatul Olandei, ultimele 3 meciuri au fost zgârcite cu golurile. Aflată la 10 puncte în spatele lui PSV, Ajax e obligată să valorifice avantajul terenului propriu şi să câştige. Ne aşteptăm la un meci deschis, în care merită să încercaţi o cotă de 2,41 la Superbet.ro pentru 1r1+&2r2+ (minim un gol în prima repriză şi minim 2 goluri în repriza secundă).

Citeste tot articolul »
viewscnt
OraPostulSportEveniment
18:30
Liga Nationala ASC Corona Brasov - SCM Craiova
1 EUR4.6573 lei-0,0026
1 USD3.8067 lei-0,0115
1 XAU163.7883 lei+0,1902