Pariuri sportive

Toate derby-urile sunt aici! Asta vei paria?

4 dintre echipele calificate în optimile Champions League joacă în derby-uri de mare tradiţie în acest weekend.
08.12.2017 | 13:57
Toate derbyurile sunt aici Asta vei paria

Meciuri pe care precis le veţi avea pe biletele voastre de pariuri. Aţi hotărât ce veţi juca în cele mai tari partide programate în următoarele zile?

Cele mai mari cote, cele mai multe tipuri de pariuri: Superbet.ro
 

Derby d’Italia! Continuă revenirea Bătrânei Doamne?

De oriunde ai fi, vei putea vedea marele meci Juve – Inter pe Superbet.ro care oferă transmisie live  disponibilă pe toate dispozitivele (desktop, laptop, tabletă şi smartphone) sâmbătă 9 decembrie începând cu 21:45. O partidă de neratat care poate schimba liderul din Serie A. După victoria de pe San Paolo, Juventus poate pune la respect şi Interul. Se anunţă o partidă foarte echilibrată, în care oaspeţii vor veni capacitaţi să nu piardă. 1.95 cotă pentru PsFX pare un pariu obligatoriu de pus. Nu credeţi?

Câştigă la Superbet.ro Derby d’Italia. Pariază acum!
 

De Toper!  Revin golurile în derby-ul Olandei?

Eredivisie e în acest moment campionatul cu cea mai mare medie de goluri pe meci (3,1) dintre cele mai valoroase 6 ligi interne europene. Dar în cel mai titrat duel din campionatul Olandei, ultimele 3 meciuri au fost zgârcite cu golurile. Aflată la 10 puncte în spatele lui PSV, Ajax e obligată să valorifice avantajul terenului propriu şi să câştige. Ne aşteptăm la un meci deschis, în care merită să încercaţi o cotă de 2,41 la Superbet.ro pentru 1r1+&2r2+ (minim un gol în prima repriză şi minim 2 goluri în repriza secundă).

Cele mai mari cote pentru Ajax – PSV sunt la Superbet.ro:
 

Cormorani vs caramele! Pe cine pariezi?

Merseyside Derby e una dintre rivalităţile cele mai populare în fotbalul european şi mondial. Caramelele trebuie să recâştige respectul Cormoranilor care i-au dominat în ultimii ani în duelurile directe, câştigând ultimele 3 confruntări. Acum, ambele formaţii vin dupa succese consecutive în campionat. Însă Liverpool are avantajul moral de a fi reuşit calificarea în Optimile Champions League, în timp ce Everton a ratat calificarea în primăvara europeană în Europa League. În plus, Liverpool n-a pierdut acasă în actuala stagiune, iar Everton n-a câştigat în deplasare! Ce spui de 4.25 pentru X/1 (la pauză e egal, la final câştigă gazdele)? Cota e oferită de Superbet.ro

Profită de oferta Superbet.ro pentru Liverpool-Everton
 

Pep vs Mou în cel mai aşteptat duel al weekend-ului!

La urmă, capul de afiş al acestui sfârşit de săptămână. Duelul magicienilor Guardiola şi Mourinho care se întâlnesc pentru a 21-a oară. În palmaresul direct, 5 victorii pentru Mourinho, 7 remize şi 8 victorii pentru Guardiola. Personalitatea antrenorilor ia prim planul în acest derby care datează din secolul 19! City e liderul la zi în Pemier League, United pare singura echipă care o poate opri să nu evadeze într-o cursă solitară spre titlu.  În precedentul duel din campionat pe terenul lui City, cele două echipe au încheiat 0-0. Acum, X-ul are 3.50 cotă, iar scorul exact 0-0 a primit la Superbet.ro cota 12.30! Citeşte-le tactica maeştilor antrenori şi marchează la Superbet.ro pariurile câştigătoare în acest derby. Pariem că poţi!

Cote mărite la Superbet.ro pentru Manchester City – Manchester United!