Superbet Final 8 Cupa României: spectaculos şi imprevizibil! De neuitat!

Fluier final în spectaculosul Superbet Final 8 al Cupei României la baschet masculin!  U BT Cluj Napoca şi-a apărat trofeul într-o finală câştigată dramatic, în urma unui coş marcat cu...
22.02.2017 | 00:03
Superbet Final 8 Cupa Romaniei spectaculos si imprevizibil De neuitat
ADVERTISEMENT

Fluier final în spectaculosul Superbet Final 8 al Cupei României la baschet masculin!  U BT Cluj Napoca şi-a apărat trofeul într-o finală câştigată dramatic, în urma unui coş marcat cu 9 secunde înaintea expirării sfertului 4! A urmat apoi un ultim atac al Muresului incheiat cu o aruncare la cos. Dar… n-a fost sa fie o aruncare istorica si avansul minim luat de U cu numai cateva secunde inainte s-a pastrat! 79-78 scor final şi U BT Cluj Napoca devine prima formaţie care câştigă de 2 ori Cupa României în cele 5 ediţii în care Superbet a fost sponsorul principal pentru turneul final! U Cluj i-a avut în teren pe MVP-ul competiţiei, Rasic şi pe Vlad Moldoveanu, cel mai valoros baschetbalist român al momentului!

Superbet e un partener de tradiţie pentru baschetul românesc, fiind principalul sponsor pentru turneul final al Cupei României precum şi pentru circuitul 3×3. Superbet Final 8 Cupa României e un pariu câştigat de sportul românesc. Extinderea competiţiei de la 4 la 8 formaţii, cu sprijinul sponsorului principal Superbet a ajutat echipele calificate să-şi testeze forţa în meciuri de mare miză, jucate la intervale scurte. Partidele din Superbet Final 8 Cupa României au oferit spectacol total. 1100 de puncte s-au marcat in cele 7 meciuri ale Superbet Cupa României Final 8. O medie de 157 de puncte pe meci!

ADVERTISEMENT

Cel mai tensionat meci a fost Semifinala dintre U BT Cluj şi Steaua CSM EximBank, o partidă în care arbitrajul a fost unul contestat de fanii prezenţi în Sala Transilvania. O maniera controversată, uşor (posibil decisiv) în favoarea lui U Cluj. Meciurile dintre CSU Sibiu şi U Cluj, Steaua CSM EximBank şi U Cluj precum şi Marea Finală au fost partide disputate într-o ambianţă greu de descris în cuvinte. Miile de spectatori au trăit intens fiecare  punct, fiecare aruncare la coş. Galeria lui CSU Sibiu a fost la înălţime, suporterii gazdelor colorând în galben aproape întreaga arenă la meciul favoriţilor. Fanii sibieni au demonstrat cât de mult iubesc acest sport! Îi vom revedea în play off-ul campionatului, fază din care aproape sigur CSU Sibiu nu va lipsi.

Cele mai tari competiţii din baschetul european şi mondial, precum şi partidele din Liga Masculină de Baschet sunt parte din oferta Superbet. Euroliga poate fi vizionată în direct pe Superbet.ro Se pot pune deja pariuri pe  www.superbet.ro/ro/pariuri-sportive/campionat/19114 pentru etapa din această săptămână din Euroligă, una care poate decide primele calificate în faza eliminatorie.  

ADVERTISEMENT

Săptămâna îndrăgostiţilor de baschet s-a încheiat cu un All Star Game senzaţional. S-a impus Sudul, selecţionată ajunsă la 6 ani de invincibilitate în faţa Nordului. Dar momentele care au rivalizat cu spectacolul din teren au fost cele în care sponsorul principal Superbet a oferit 20 de premii de suflet pentru fanii baschetului: 10 tricouri originale şi 10 mingi oficiale semnate de vedetele bashetului masculin românesc. Câştigătorii au fost desemnaţi prin tragere la sorţi şi fiecare dintre ei şi-a primit premiul în aplauzele celor 2000 de spectatori prezenţi! Şi FRB a premiat fanii prezenţi precum şi vedetele care s-au întrecut în tradiţionalele concursuri de slam dunks şi aruncări de la 3 puncte.   https://www.superbet.ro/pariuri-sportive

Un eveniment off competition început în perioada 14-18 Februarie, eveniment cu un impact deosebit asupra celor prezenţi este iniţativa comună a Superbet, clubului organizatpr CSU Sibiu, a partenerilor de la Andu şi a Federaţiei Române de Baschet de a reabilita terenul din Parcul Tineretului. Un proiect pentru care au contribuit şi fanii. Fondurile obţinute din vânzarea produselor promoţionale vor fi utilizate pentru a oferi baschetului acest spaţiu în care fanii de toate vârstele vor putea înscrie coşuri memorabile. Un proiect important pentru comunitatea locală din acest frumos oraş transilvănean. Vom reveni cu imagini după renovarea terenului!

ADVERTISEMENT

Superbet oferă zi de zi suspans, adrenalină şi posibilitatea unor câştiguri consistente. Compania va ajunge în curând la 600 de agenţii, operaţiunile din online au împlinit în acest weekend un an de zile, iar conducerea plănuieşte extinderea pe noi pieţe din Europa Centrală într-un demers unic pentru o companie românească! Puteţi juca şi câştiga zilnic în fiecare agenţie Superbet sau pe Superbet.ro!