Advertorial

Superbet Group, decizie cu impact național privind campania stradală de promovare a jocului responsabil. Oficial

Superbet Group, liderul industriei de pariuri sportive din România, a luat decizia de a elimina toate mesajele comerciale din publicitatea stradală, la nivel național.
06.03.2023 | 20:40
Superbet Group decizie cu impact national privind campania stradala de promovare a jocului responsabil Oficial
Grupul Superbet va elimina toate mesajele comerciale din publicitatea stradală, la nivel național!
ADVERTISEMENT

Grupul Superbet este liderul industriei de pariuri din România, dar are planuri mari de dezvoltare și pe plan mondial. Vrea să devină numărul 1 și la nivel global, drept pentru care face invenstiții imense din punct de vedere uman, dar și tehnologic. În același timp, însă, compania continuă să promoveze prin toate mijloacele posibile jocul responsabil.

Grupul Superbet, gest unic de promovare a jocului responsabil: va elimina toate mesajele comerciale din publicitatea stradală, la nivel național!

Pentru Superbet, liderul industriei de pariuri sportive din România, implicarea în comunitate reprezintă repere prioritare, iar promovarea jocului responsabil s-a făcut permanent, prin campanii de educare a jucătorilor. Și cel mai bun exemplu este anunțul recent făcut de renumita companie, care a decis să elimine toate mesajele comerciale din publicitatea stradală, la nivel național!

ADVERTISEMENT

În plus, Superbet Group și-a luat angajamentul de a nu avea nicio formă de panouri de publicitate stradală, indiferent de mesaj sau dimensiune, pe o rază de 100 de metri față de instituțiile de învățământ liceale.

„Superbet Group anunță oficial că urmează să elimine toate panourile de publicitate stradală care conțin mesaje comerciale, măsura care se va implementa pe întreg teritoriul țării, în prima parte a acestui an.

ADVERTISEMENT

Superbet, în calitate de lider al industriei de pariuri sportive din România, își asumă dezvoltarea unei strategii sustenabile de business, în care jocul responsabil și implicarea în comunitate reprezintă repere prioritare.

Compania noastră încurajează un dialog constant și deschis cu autoritățile care reglementează domeniul de activitate al jocurilor de noroc, precum și cu experți, locali și internaționali, în politici de joc responsabil și sustenabilitate.

ADVERTISEMENT

În acest context, dorim să facem publică decizia noastră de a elimina toate mesajele comerciale din panourile publicitare stradale, acțiune ce se va finaliza în prima jumătate a acestui an. În perioada imediat următoare, Superbet va începe procesul de eliminare a acestor panouri publicitare, urmând a păstra doar mesaje outdoor care promovează jocul responsabil.

De asemenea, în virtutea acestui demers de auto-reglementare, unic în piața din România, ne asumăm angajamentul de a nu avea nicio formă de panouri de publicitate stradală, indiferent de mesaj sau dimensiune, pe o rază de 100 de metri față de instituțiile de învățământ liceale.

ADVERTISEMENT

Grupul Superbet consideră că industria jocurilor de noroc din România funcționează într-un cadru complex de reglementări, fiind în deplină conformitate cu legislația la nivel național și european. De aceea, ne asumăm angajamentul de a colabora, în mod transparent, cu toate entitățile implicate în procesele decizionale care vizează domeniul nostru de activitate”, este anunțul făcut de Superbet Group prin intermediul unui comunicat de presă.

Cine este Superbet Group

Fondat de către familia Dragic în anul 2008, grupul Superbet este o companie de tech & entertainment, fiind liderul industriei de pariuri sportive din România.

Compania desfășoară operațiuni în retail, unde are o rețea de peste 1.000 de agenții stradale, precum și în online, prin intermediul website-ului și al aplicațiilor de pariuri sportive și gaming. Grupul este prezent în 10 țări, cele mai importante piețe fiind în România, Belgia si Polonia.

Între acționarii grupului se află și gigantul american Blackstone Inc., cel mai mare fond de investiții din lume, care a realizat, în 2019, o investiție strategică minoritară în valoare de 175 milioane Euro.

Superbet este membru al IBIA (Asociația Internațională de Integritate în Betting) și singura companie românească premiată de patru ori în cadrul Central and Eastern European Gaming Conference (CEEGC) cu trofeul de excelență în regiune – Cel mai bun Operator de Pariuri Sportive din Europa Centrală și de Est.

Cea mai influentă publicație a industriei global de profil, EGR (eGaming Review), a plasat Superbet Group pe locul 11 global în cadrul topului EGR Power 50 din anul 2022.

Puteți afla mai multe detalii despre viziunea strategică, activitățile comerciale și echipa de leadership a Superbet Group accesând: www.superbetgroup.com.

  • 2008 este anul în care a fost fondat Superbet Group
ADVERTISEMENT