Sport

Superbet Group își reconfirmă locul în elita globală de cybersecurity prin participarea la Ambassador World Cup 2024, competiție internațională organizată de HackerOne

Superbet Group a participat la Ambassador World Cup, o competiție internațională anuală organizată de HackerOne care conectează companiile cu comunitatea globală de experți în securitate cibernetică.
05.06.2024 | 10:12
Superbet Group isi reconfirma locul in elita globala de cybersecurity prin participarea la Ambassador World Cup 2024 competitie internationala organizata de HackerOne
Superbet participă alături de Amazon și Mercado Libre la ediția din acest an a Ambassador World Cup
ADVERTISEMENT

Superbet Group se află printre cele trei companii selectate la nivel internațional, de către HackerOne, pentru a participa la ediția din anul acesta a Ambassador World Cup – cea mai importantă competiție de live-hacking din lume.

Recompense de peste 230 de milioane de dolari plătite de HackerOne pentru identificarea de bug-uri și vulnerabilități

HackerOne este o companie americană specializată în managementul rezistenței la atacuri cibernetice. Modelul lor operațional îmbină expertiza de securitate a hackerilor etici cu descoperirea și evaluarea continuă a vulnerabilităților, pentru îmbunătăți procesele și a reduce riscurile pentru organizațiile cu care lucrează.

ADVERTISEMENT

De asemenea, HackerOne este una dintre primele companii care a utilizat securitatea bazată pe crowd-sourcing, valorificând expertiza cercetătorilor în securitate cibernetică și fiind printre primele platforme care au oferit recompense pentru identificarea vulnerabilităților cibernetice.

De-a lungul timpului, rețeaua HackerOne a plătit peste 230 de milioane de dolari în recompense pentru identificarea de bug-uri și vulnerabilități. Printre clienții HackerOne se află companiile General Motors, GitHub, Goldman Sachs, Google, Microsoft, Nintendo, PayPal, Slack și Twitter.

ADVERTISEMENT

Ambassador World Cup este o competiție anuală care oferă oportunități de dezvoltare pentru echipele de hackeri care fac parte din programul de ambasadori ai brandului HackerOne, având și rolul de a conecta companiile din portofoliul de clienți ai HackerOne cu comunitatea globală de experți în securitate cibernetică.

Alexandru Jay Bălan, Chief Information Security Officer (CISO) Superbet Group: „Capacitatea de a proteja datele personale ale clienților este esențială”

„În ultimii 2 ani, de când am început parteneriatul cu HackerOne, Superbet a devenit una dintre cele mai dificile ținte pentru comunitatea de hackeri activi pe această platformă.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, faptul că am fost selectați printre cele trei companii care vor participa la Ambassador World Cup reprezintă o recunoaștere internațională și certifică angajamentul nostru de a avea o strategie solidă în ceea ce privește securitatea cibernetică.

Capacitatea de a proteja datele personale ale clienților noștri este esențială pentru modelul nostru de business și pentru planurile de expansiune globală ale Grupului Superbet.

ADVERTISEMENT

Investim resurse semnificative și lucrăm cu cei mai buni experți în cybersecurity pentru a dezvolta un cadru complex de securitate a informațiilor și pentru a păstra intactă relația solidă de încredere pe care o avem cu utilizatorii produselor noastre digitale”, a declarat Alexandru Jay Bălan, Chief Information Security Officer (CISO) Superbet Group.

Alexandru - Jay - Balan - 1
Alexandru Jay Bălan, Chief Information Security Officer (CISO) Superbet

Competiția din acest an se desfășoară în perioada 28 mai – 6 iunie, celelalte două companii selectate fiind Amazon și Mercado Libre. În 2023, Ambassador World Cup a strâns 674 de experți în securitate cibernetică din 24 de țări, care au depus un total de peste 2.900 de cazuri de posibile vulnerabilități pe care le-au identificat.

Organizatorii recompensează hackerii cu până la 25.000 USD pentru fiecare vulnerabilitate critică identificată, anul trecut valoarea totală a premiilor ajungând la suma de 1,8 milioane USD.

Prezența Superbet în cadrul acestui eveniment de elită reprezintă o reconfirmare a angajamentului companiei de a asigura cele mai înalte standarde de securitate cibernetică pentru utilizatorii produselor sale digitale, cât și pentru operatorii cu care colaborează în materie de plăți sau de analiză a datelor.

Despre Superbet Group

Fondat în anul 2008, Superbet este o companie de tech & entertainment, fiind liderul industriei de pariuri sportive din România. De asemenea, grupul este prezent în 12 țări, cele mai importante piețe fiind în România, Belgia, Polonia, Serbia și Brazilia.

Între acționarii grupului se află și gigantul american Blackstone, cel mai mare fond de investiții din lume, care a realizat, în 2019, o investiție strategică minoritară în valoare de 175 milioane Euro.

Superbet este membru al IBIA (Asociația Internațională de Integritate în Betting) și singura companie românească premiată de patru ori în cadrul Central & Eastern European Gaming Conference cu trofeul de excelență în regiune – Cel mai bun Operator de Pariuri Sportive din Europa Centrală și de Est.

ADVERTISEMENT
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost...
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost surprinsă în tribune la Turcia - Portugalia
Europa are un nou motor economic. Turiștii americani au declanșat „boala plajei“ –...
Europa are un nou motor economic. Turiștii americani au declanșat „boala plajei“ – analiză WSJ
Cum l-a batjocorit Dana Budeanu pe Ciprian Marica, după ce a văzut cum...
Cum l-a batjocorit Dana Budeanu pe Ciprian Marica, după ce a văzut cum a apărut îmbrăcat la PRO TV, in timpul meciului România-Ucraina: “Bun de circ”
Filmul accidentului din Maramureş, în care un tânăr de 24 de ani şi-a...
Filmul accidentului din Maramureş, în care un tânăr de 24 de ani şi-a pierdut viaţa. Impactul cumplit a trezit localnicii din somn
Milionarul care şi-a dus soţia şi amanta în acelaşi loc! Cum a evitat,...
Milionarul care şi-a dus soţia şi amanta în acelaşi loc! Cum a evitat, la limită, o confruntare teribilă între cele două femei
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată...
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată impecabil după 3 nașteri! FOTO
Anunț pentru pensionarii care NU AU PRIMIT decizia de recalculare a pensiei prin...
Anunț pentru pensionarii care NU AU PRIMIT decizia de recalculare a pensiei prin poștă. Ce au de făcut
Ilona Brezoianu s-a căsătorit cu iubitul ei! Primele IMAGINI de la eveniment
Ilona Brezoianu s-a căsătorit cu iubitul ei! Primele IMAGINI de la eveniment
Ce românii primesc servicii medicale. Analize și tratamente gratuite
Ce românii primesc servicii medicale. Analize și tratamente gratuite
Dana Nălbaru a făcut anunțul despre relaţia cu Dragoș Bucur și familia ei....
Dana Nălbaru a făcut anunțul despre relaţia cu Dragoș Bucur și familia ei. Cum au reacționat fanii de pe rețele
LIVETEXT România – Belgia 0-2. Grupă de infarct pentru „tricolori”. Toate echipele au...
LIVETEXT România – Belgia 0-2. Grupă de infarct pentru „tricolori”. Toate echipele au câte trei puncte. Ultima etapă va fi decisivă
Actorul român care nu s-a căsătorit niciodată. A jucat într-un film celebru, dar...
Actorul român care nu s-a căsătorit niciodată. A jucat într-un film celebru, dar a avut parte de o moarte cumplită