Sport

Liga 1 devine Superliga. Superbet e noul sponsor al competiției: ”Am semnat un parteneriat pe doi ani”. Video

Liga 1 a trecut la următorul nivel. LPF şi Superbet au anunţat noul parteneriat într-o ceremonie fastuoasă, la hotelul Marriott din Capitală, acolo unde are loc și tragerea la sorți a țintarului pentru sezonul următor.
01.07.2022 | 14:33
Liga 1 devine Superliga Superbet e noul sponsor al competitiei Am semnat un parteneriat pe doi ani Video
Superbet va deveni noul sponsor al Ligii 1. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT
01-07-2022
12:25

Cum arată noua minge cu care se va juca în Superliga în sezonul 2022-2023

În cadrul evenimentului la care s-a tras țintarul pentru Superliga, oficialii FRF au prezentat și noua minge cu care se va juca în campionatul României, sezonul 2022-2023.

La fel ca în sezonul trecut, balonul este produs de aceeași firmă de echipament sportiv, „Select”, doar că modelul actual este unul mult mai colorat.

01-07-2022
12:18

Bogdan Stelea și-a „umflat mușchii” la tragerea la sorți

Ilie Dumitrescu și Bogdan Stelea s-au ocupat de extragerea bilelor din urne, dar una dintre ele le-a pus probleme, cea în care se afla bilețelul pe care era scris numele Petrolului. „Mister” Dumitrescu a încercat să deschidă bila, dar fără sorți de izbândă.

Astfel, i-a pasat-o lui „Arnold” Stelea, care nici el nu a reușit să o desfacă. Fostul mare portar a apelat la o variantă de urgență și, pur și simplu, a spart bila cu podul palmei, spre amuzamentul celor prezenți la eveniment.

01-07-2022
10:00

Liga 1, parteneriat cu Superbet

Superbet este noul sponsor pentru Liga 1, iar parteneriatul este oficializat printr-un eveniment ce are loc la hotelul Marriott.

La eveniment participă foștii mari fotbaliști Bogdan Stelea, Ilie Dumitrescu și Florin Raducioiu, toți trei ambasadori Superbet.

Superbet sponsor Liga 1

La hotelul Marriott a ajuns și președintele LPF, Gino Iorgulescu, alături de președinții cluburilor din Liga 1.

Superbet sponsor Liga 1

Superbet sponsor Liga 1

În cadrul evenimentului a fost prezentată și mingea oficială cu care se va juca în viitorul sezon din Liga 1.

Superbet sponsor Liga 1

Orlando Nicoară, directorul eAD, firma care deţine drepturile tv din Liga 1, a declarat că înțelegerea cu Superbet aduce venituri importante: ”Este primul sezon în care VAR-ul va opera la toate meciurile din Liga 1. Avem şi o minge nouă.

Sper ca împreună să facem din Superliga cea mai importantă competiţie de fotbal din România, aşa cum este, şi să reuşim să creştem atât audienţele pe stadioane, un obiectiv principal pentru noi, cât şi audienţele din zona tv.

Parteneriatul s-a încheiat pentru 2 ani. Suma nu e confidențială, dar este parte din cele 28 de milioane de euro, pe care îi plătim noi Ligii pentru drepturile TV și cele comerciale. Acest parteneriat face parte din contractul pentru drepturile de televizare și cele comericiale ale Superligii”.

”Da, am început negocierile pentru un nou contract cu LPF, iar suma pentru drepturile TV va crește. Doar ca va fi un contract puțin diferit, în care vor conta foarte mult audiențele”, a mai spus Orlando Nicoară.

Președintele LPF, Gino Iorgulescu, își dorește ca acest parteneriat să-i responsabilizeze mai mult fotbaliștii și aceștia să producă mai multă calitate: ”Mă bucur foarte mult că Superbet s-a îndreptat către noi. Sperăm să fie de bun augur acest parteneriat.

Sper din tot sufletul să fie toţi conştienţi că atunci când o firmă ca Superbet vine sponsor îi obligă şi pe dânşii (n.r. – echipele). Sperăm să fie de bun augur acest parteneriat şi să avem un fotbal mai de calitate”.

La rândul său, secretarul general al LPF, Justin Ștefan, a garantat faptul că în actuala ediție a Superligii din România va exista arbitraj video: ”Vom avea VAR în acest campionat. Sunt deja discutate toate problemele și cu siguranță ne vom putea baza pe acest sistem”.

Superbet, operatorul numărul 1 din industria de betting & gaming în România, va deveni noul sponsor al Ligii 1. Parteneriatul are o valabilitate de doi ani şi îşi propune să ducă liga de elită a fotbalului românesc la un nou nivel.

Superbet, noul sponsor al Ligii 1! Ceremonie fastuoasă la hotelul Marriott

Ceremonia de prezentare a noului sponsor va avea loc vineri, 1 iulie. Va fi una fastuoasă, la hotelul Marriott din Capitală. În cadrul ceremoniei, se va trage şi ţintarul noului sezon din Liga 1, care va începe pe data de 15 iulie.

ADVERTISEMENT

Gino Iorgulescu speră ca acest parteneriat să crească nivelul fotbalului românesc din prima ligă şi să ofere o competiţie şi mai spectaculoasă suporterilor.

Gino Iorgulescu: „Am convingerea că unirea forțelor noastre se va concretiza într-un efort de echipă care va aduce rezultate excelente”

„Îmi face o plăcere deosebită să vă salut și să vă mulțumesc în numele Ligii Profesioniste de Fotbal, precum și în al meu personal, cu ocazia stabilirii acestui parteneriat.

ADVERTISEMENT

Mă bucur că SUPERBET, cel mai mare și cel mai cunoscut brand al industriei în care activează, s-a alăturat Ligii Profesioniste într-un parteneriat solid, valabil doi ani de acum înainte.

Am convingerea că unirea forțelor noastre, împreună și cu eAD, deținătorul drepturilor de transmisie a celei mai de anvergură competiții sportive din România, se va concretiza într-un efort de echipă care va aduce rezultate excelente pentru toți cei implicați și, mai cu seamă, pentru fotbalul din Liga 1 și pentru numeroșii săi fani”, a declarat președintele Ligii.

ADVERTISEMENT

Orlando Nicoară, directorul eAD: „Superbet este cel mai generos și cel mai vizibil sponsor al sportului românesc”

Orlando Nicoară, directorul eAD, firma care deţine drepturile tv din Liga 1, a declarat că echipele din prima divizie şi fanii fotbalului vor avea numai de câştigat în urma noului parteneriat cu Superbet:

„De câteva sezoane bune, Superbet este cel mai generos și cel mai vizibil sponsor al sportului românesc, susținând federații sau echipe masculine și feminine din diferite discipline. Am observat și ascensiunea pe plan internațional a companiei, ambiția și viziunea de a deveni un jucător major pe plan mondial.

ADVERTISEMENT

A venit momentul ca toate progresele Superbet să fie recunoscute și prin acest parteneriat de care se vor bucura echipele din prima divizie și fanii fotbalului românesc”.

„Suntem onorați și deopotrivă entuziasmați de acest parteneriat”

Andrei Stan, manager de sponsorizări și evenimente al Superbet, laudă suma importantă din drepturi tv pe care firma eAD o varsă în fotbalul românesc, spunând că odată cu acest parteneriat Liga 1 să treacă la următorul nivel:

„Suntem onorați și deopotrivă entuziasmați de acest parteneriat. eAD a apărat interesele tuturor echipelor din divizia de elită, reușind să obțină fonduri vitale pentru cluburi, iar Liga Profesionistă de Fotbal e o instituție care indiferent de context, a știut să atragă lângă ea sponsori din diferite industrii și are energia și viziunea de a-i capacita pe toți cei implicați în fotbalul românesc de cel mai înalt nivel să se autodepășească.

Pregătim împreună un nou sezon competițional, uniți de pasiunea pe care o purtăm pentru sportul rege, un sezon care va fi în mod sigur o superexperiență pentru echipe și mai ales pentru fani!”.

  • 105 este ediţia Ligii 1 care începe pe 16 iulie
  • 4 echipe din Liga 1 merg în cupele europene
ADVERTISEMENT