Fotbal intern

Superbet, noul sponsor al lui Viitorul Constanța: “Este o validare pentru viziunea noastră de creștere”

22.02.2021 | 17:59
Superbet noul sponsor al lui Viitorul Constanta Este o validare pentru viziunea noastra de crestere
Susținem următoarea generație de campioni! Superbet, noul partener al FC Viitorul
ADVERTISEMENT

Superbet, cel mai mare operator de pariuri și jocuri de noroc din România, anunță parteneriatul semnat luni, 22 februarie, cu fosta câștigătoare a Ligii 1, a Cupei României și a Supercupei României, FC Viitorul Constanța.

Superbet este operatorul de pariuri și jocuri de noroc din România care susține deja numeroase discipline, fiind implicați în parteneriate cu competiții, echipe sau sportivi individuali. FC Viitorul Constanța, campioana României în 2017, intră, de astăzi, în „galeria” cluburilor sponsorizate, în timp ce Superbet devine primul operator de pariuri care susține clubul constănțean.

ADVERTISEMENT

Superbet, noul partener al FC Viitorul

Viitorul Constanța, fondat în 2009, a ajuns în Liga I în numai 3 ani și a obținut și primul titlu de campioană a României la doar 8 ani după înființare! Cu Gheorghe Hagi pe banca tehnică, echipa a câștigat în 2019 și Cupa și Supercupa României, având deja toate cele trei trofee interne în palmares.

Până în prezent, Viitorul a strâns și 4 participări în cupele europene, dar principalul motiv de mândrie este adus de loturile echipelor naționale. Peste 20 de fotbaliști crescuți la Academia Gheorghe Hagi au jucat deja pentru naționala de seniori a României, numărul acestora la selecționatele de tineret fiind mult mai mare. Cu o strategie axată în special pe creșterea noilor generații, FC Viitorul își propune să ofere și mai multe variante pentru loturile României în anii următori.

ADVERTISEMENT

Gică Popescu: “Suntem onorați să avem Superbet ca și partener al echipei de seniori a FC Viitorul Constanța”

Acordul între Superbet și Viitorul Constanța a fost semnat luni, 22 februarie, de către Vlastimir Vukadinovic – Director Global de Marketing al Superbet – și Gică Popescu, președintele clubului FC Viitorul.

„Suntem onorați să avem Superbet ca și partener al echipei de seniori a FC Viitorul Constanța. Este o nouă validare a modului în care viziunea noastră de creștere a unor valori sustenabile pentru sportul românesc este împărtășită de un brand românesc valoros. Împreună pentru Viitor!”, a declarat Gheorghe Popescu, președintele clubului FC Viitorul Constanța.

ADVERTISEMENT

„Cu toții ne dorim să vedem România din nou în fazele finale ale marilor turnee și să fim martorii unei noi Generații de Aur. Proiectul Academiei Hagi și strategia clubului FC Viitorul ne-au arătat deja că ridicarea fotbalului românesc este aproape, prin numărul mare de jucători crescuți acolo care au evoluat la Europeanul de Tineret din 2019.

Sperăm să avem astfel de mari bucurii și la Campionatele Mondiale și Europene de seniori, unde credem că naționala va fi construită în jurul absolvenților Academiei Hagi. Viitorul este un club tânăr prin anul înființării dar veșnic tânăr prin generațiile pe care le propune în fiecare sezon.

ADVERTISEMENT

Faptul că într-o perioadă atât de scurtă a reușit să urce pe prima scenă, să cucerească trofee, să participe în Europa și să dea fotbaliști de bază naționalelor este remarcabil. Noi, la Superbet, susținem acest proiect și ne dorim să punem umărul, alături de Viitorul, la creșterea următoarei generații de campioni.

La fel ca Viitorul, punem accentul pe tinerețe, având o medie de vârstă a angajaților similară cu cea a fotbaliștilor de acolo și aș mai puncta că, asemenea Viitorului, Superbet este un brand născut și crescut aici și dornic de afirmare pe scena internațională.” – a declarat Vlastimir Vukadinovic, Director Global de Marketing al Superbet.

Susținem următoarea generație de campioni! Superbet, noul partener al FC Viitorul
Susținem următoarea generație de campioni! Superbet, noul partener al FC Viitorul

Despre Superbet

Fondat în 2008, Superbet este liderul industriei de pariuri sportive și un important contribuitor la bugetul de stat. Între acționarii grupului se află și gigantul american Blackstone, unul dintre cele mai mari fonduri de investiții din lume. În 2019, Ziarul Financiar a inclus grupul Superbet în Top 10 cele mai valoroase companii românești.

Superbet este singura companie românească de jocuri de noroc aflată în EGR Power 50, topul global al celor mai bune 50 de companii din acest domeniu, clasându-se pe locul 28 în 2020. Este, de asemenea, prima companie românească premiată trei ani consecutivi la Central and Eastern European Gaming Conference (CEEGC) cu trofeul suprem: Cel mai bun Operator de Pariuri Sportive din Europa Centrală și de Est.

Prin programul #SusținemSportulRomânesc, Superbet sponsorizează federații, cluburi sau sportivi din fotbal, handbal, baschet, ciclism, șah, kickboxing, raliuri, scrimă, înot și ski.

ADVERTISEMENT