Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Superbet, reclamă fabuloasă cu foști internaționali în așteptarea Euro 2024: ”Doamnelor și domnilor, vă vorbește căpitanul!” Video

Cu puțin înainte de începerea Euro 2024, Superbet a realizat o reclamă extrem de atractivă în care apar foste glorii ale fotbalului românesc.
27.05.2024 | 10:15
Cu puțin înainte de începerea Euro 2024, Superbet a realizat o reclamă extrem de atractivă în care apar foste glorii ale fotbalului românesc. Sursă foto: captură video
ADVERTISEMENT

Turneul final din Germania se va desfășura în perioada 14 iunie – 14 iulie, iar echipa națională a României, calificată după 8 ani, va întâlni în faza grupelor reprezentativele Ucrainei, Belgiei și Slovaciei.

Reclamă excepțională realizată de Superbet înainte de Euro 2024

Cu gândul la startul Euro 2024 care se apropie cu pași repezi, Superbet a făcut o reclamă sub sloganul ”România, fii fotbal!”, la care au luat parte foștii internaționali Gică Hagi, Gică Popescu, Bogdan Stelea, Florin Răducioiu, Ioan Andone, Ilie Dumitrescu și Adrian Ilie.

ADVERTISEMENT

Spotul publicitar începe cu un bărbat aflat pe stradă care mănâncă un covrig, în timp ce o voce îi transmite că ”vara asta totul te face să te gândești la fotbal”. Acesta va fi însoțit de fotbal în tot ce face, zi de zi, iar ajutor îi sunt fotbaliști de legendă.

Imaginea se mută pe fostul fundaș Ioan Andone. O superbă domnișoară spune pe un ton dulce: ”Cine e Fălcosul meu, cine?” și în același timp îl trage de obraji pe fostul fundaș, cel care în lumea fotbalului a fost poreclit ”Fălcosul”.

ADVERTISEMENT

Reclama continuă cu Bogdan Stelea în rolul de portar la o firmă recepționând un colet și cu Adrian Ilie pe postul de exponat la muzeu, acolo unde ghidul le arată vizitatorilor ”Cobra în habitatul ei natural”.

Gică Hagi duce naționala în Germania

În partea a doua spotului publicitar, Gică Popescu se multiplică atunci când este așteptat pe aeroport, iar ”Minunea Blondă” Florin Răducioiu are parte de o apariție explozivă într-un bar în care se află același bărbat de la începutul poveștii.

ADVERTISEMENT

Apoi, acesta vorbește la telefon cu Ilie Dumitrescu care folosește celebra replică din 1994: ”Hello, I am Ilie Dumitrescu”. Conform gsp.ro, fostul fotbalist a purtat la filmări același sacou de cașmir pe care l-a avut în urmă cu 30 de ani când a rostit prima dată această frază.

Finalul îi aparține lui Gică Hagi, care se află la comanda avionului ce duce actuala echipă națională a României în Germania. Avându-l în postura de copilot pe Ilie Dumitrescu, ”Regele” anunță: ”Doamnelor și domnilor, vă vorbește căpitanul!”, în timp ce aeronava a decolat.

ADVERTISEMENT

Pentru realizarea scenei de final s-a închiriat un avion, iar filmările s-au desfășurat la Romaero. Spotul publicitar a fost realizat de compania Multi Media Est, iar regizor a fost Bogdan ”Hypno” Moldoveanu.

ADVERTISEMENT
„A încălcat legea?” » Arpad Paszkany și tânăra sa iubită s-au întâlnit cu...
„A încălcat legea?” » Arpad Paszkany și tânăra sa iubită s-au întâlnit cu un politician foarte controversat la Hilton Budapesta
Turişti străini, îmbătaţi şi jefuiţi în baruri din Centrul Vechi al Capitalei
Turişti străini, îmbătaţi şi jefuiţi în baruri din Centrul Vechi al Capitalei
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin...
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin Petre este mai uşor de dirijat”
Cuplu din Israel, dezamăgit de Bucureşti la finalul concertului Coldplay.
Cuplu din Israel, dezamăgit de Bucureşti la finalul concertului Coldplay. "Preţuri la fel de mari ca în Italia"
Ca şi Irinel Columbeanu, un alt bărbat celebru şi-a pierdut toţi banii şi...
Ca şi Irinel Columbeanu, un alt bărbat celebru şi-a pierdut toţi banii şi a ajuns să lucreze ca şofer
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Primele IMAGINI cu RADU MAZĂRE în LIBERTATE! Fostul primar, pus pe LIPELI
Primele IMAGINI cu RADU MAZĂRE în LIBERTATE! Fostul primar, pus pe LIPELI
Cine e românca, iubita unui miliardar, care a apărut la brațul fiului lui...
Cine e românca, iubita unui miliardar, care a apărut la brațul fiului lui Donald Trump. Nimeni nu se aștepta la așa ceva
Marius Manole, reacție total ciudată. Ce a făcut actorul după ce și-a ieșit...
Marius Manole, reacție total ciudată. Ce a făcut actorul după ce și-a ieșit din minți
Anca Molnar, condusă pe ultimul drum cu ropote de aplauze. Mesajul cutremurător al...
Anca Molnar, condusă pe ultimul drum cu ropote de aplauze. Mesajul cutremurător al soțului și al fiului ei. ''Îți spunem adio, iubirea noastră!''
L-a părăsit pe milionarul ardelean András Lénárd, patronul fabricii de bere Csíki Sör:...
L-a părăsit pe milionarul ardelean András Lénárd, patronul fabricii de bere Csíki Sör: „Nu mai este cale de întoarcere”
Cine a fost „Doamna de fier” a medicinei românești. A lansat o revoluție...
Cine a fost „Doamna de fier” a medicinei românești. A lansat o revoluție socială. „Să adaugi ani vieții și viață anilor”