Pariuri sportive

Superbet.ro îţi pasează cote pentru Superprofit în weekend-ul Superfinalelor!

Weekend istoric pentru fotbalul german. Nemţii joacă două finale majore la interval de două zile. Prima e finala Euro U 21 unde germanii vor porni cu şansa a doua în faţa dream-team-ului...
02.07.2017 | 20:26
Superbetro iti paseaza cote pentru Superprofit in weekendul Superfinalelor

Weekend istoric pentru fotbalul german. Nemţii joacă două finale majore la interval de două zile. Prima e finala Euro U 21 unde germanii vor porni cu şansa a doua în faţa dream-team-ului spaniol.. Cotă 4.85 la Superbet.ro pentru pariul 1 (Germania învingătoare). Dacă vrei să joci mai sigur, ai totuşi o cotă excelentă pentru o victorie a selecţionatei La Rojita: 1.95 pentru 2 (Spania învingătoare).

Pariază şi câştigă la Superbet în Finala Euro U 21:
https://www.superbet.ro/match/1178229/germania-u21–spania-u21

Media de goluri înscrise de Spania e impresionantă: 3 goluri pe meci.
Dar şi nemţii stau bine la capitolul eficacitate: 2 goluri pe meci! Superbet.ro îţi oferă 1.70 cotă pentru GG (ambele echipe marchează), Din acest motiv, cota pentru pariul 0-1 (nu se marchează, sau se înscrie maxim 1 gol în meci) e 3.75!

Alege cotele cele mai profitabile pentru finala Euro U 21:
https://www.superbet.ro/match/1178229/germania-u21–spania-u21
A doua mare finală care va fi jucată de nemţi în acest weekend e finala Cupei Confederaţiilor. Un duel între experimentata echipă naţională a statului Chile şi lotul experimental pe care Joachim Low a mizat la această ediţie.

Fă Superprofit în Finala Cupei Confederaţiilor:
https://www.superbet.ro/match/1180028/chile–germania
Goretzka şi Werner au câte 6 goluri marcate, golgheterii Mannschaft-ului fiind mai prolifici decât întreaga echipă chiliană. Poftă mare de gol şi de revanşă pentru Germania după remiza din faza grupelor. Ai cotă 1.70 pentru pariul pe primul gol 2 (Germania deschide scorul).

Pariază acum pe Chile-Germania:
https://www.superbet.ro/match/1180028/chile–germania

Cotă de neratat pentru 1-1 scor exact. ai 6.17 cotă pentru scorul înregistrat acum 8 zile, la meciul direct jucat în faza grupelor. Specialistă a trofeelor câştigate la penalty-uri, Chile îţi dublează banii dacă pariezi 1 la pariul CMMD (chilienii învingători în reprizele de prelungire, sau la penalty-uri de departajare).

Pariază online şi profită de superoferta din Finala Cupei Confederaţiilor:
https://www.superbet.ro/match/1180028/chile–germania
E un weekend cu două Superfinale! Pariază online la Superbet.ro şi câştigă în amândouă meciurile!