Pariuri sportive

Superbet.ro oferă cote pentru superprofit în Cupa Confederaţiilor!

Ultima etapă în faza grupelor la Cupa Confederaţiilor va stabili calificatele în semfinale şi împerecherea din penultimul act. În urma remizei dintre Germania şi Chile, campioana mondială e...
25.06.2017 | 20:00
Superbetro ofera cote pentru superprofit in Cupa Confederatiilor

Ultima etapă în faza grupelor la Cupa Confederaţiilor va stabili calificatele în semfinale şi împerecherea din penultimul act. În urma remizei dintre Germania şi Chile, campioana mondială e în pericol să întâlnească mai devreme campioana europeană. Da, finala mult visată dintre Germania şi Portugalia s-ar putea juca în semifinale.

Cristiano Ronaldo şi Portugalia sunt mari favoriţi în faţa Noii Zeelande într-o partidă în care pentru a câştiga bani frumoşi, e nevoie de risc. Totuşi, Superbet.ro îţi oferă o cotă excelentă pentru X/2. Cotă 3.85 pentru egal la pauză şi Portugalia câştigătoare. Crezi că vor reuşi neo zeelandezii să ţină în şah campionii europeni în prima repriză?

Profită de oferta Superbet.ro pentru meciul Noua Zeelandă – Portugalia:

https://www.superbet.ro/match/1150364/nzeelanda–portugalia

Duelul vedetă în grupa A va fi partida dintre ţara gazdă, Rusia şi campioana CONCACAF, Mexic. E prima partidă oficiaă între cele două echipe reprezentative. Cotă 28.2 pentru 2/1! Ce spui: repetă Mexicul parcursul din meciul precedent, condusă la pauză, dar învingătoare la final? Dacă vrei să joci ceva mai sigur, dar tot să ai superprofit, ai 6.6 cotă pentru X/2, egal la pauză, Rusia învingătoare.

Profită de oferta Superbet.ro pentru meciul Mexic – Rusia:

https://www.superbet.ro/match/1150365/mexic–rusia

În grupa B, Chile a luat o opţiune serioasă pentru locul 1. Campionii Americii de Sud vor întâlni Australia, într-o partidă în care Alexis Sanchez şi Artuo Vidal a prim planul. O victorie a australienilor are cota 8.0! Superbet.ro cotează O eventuală remiză X/X are cotă 8.25 la Superbet.ro În palmaresul direct, avantaj clar pentru chilieni: 4 victorii şi o remiză. Dacă simţi că e momentul unui succes istoric al Socceroos, îţi recomandăm X/2, unde ai 18.5 cotă!

Profită de oferta Superbet.ro pentru meciul Chile – Australia

https://www.superbet.ro/match/1151194/chile–australia

Germania nu-şi mai permite paşi greşiţi. Lotul experimental nu scuză o eventuală eliminare şoc. Mannschaft-ul a primit gol în fiecare meci. Cota pentru GG e foarte tentantă: 1.73. Dar ce spui de un plus de adrenalină şi de profit? Superbet.ro îţi dă 2.73 cota pentru VS1 (Germania câştigă şi Camerun nu marchează)!

Profită de oferta Superbet.ro pentru meciul Germania – Camerun

https://www.superbet.ro/match/1151195/germania–camerun

Cupa Confederaţiilor e competiţia lunii în fotbalul mondial. Pe Superbet.ro îţi poţi transforma în câştig, pasiunea pentru sportul preferat.

Pariază şi câştigă online pe Superbet.ro!