Pariuri sportive

Superbet ți-a pregătit „Câștiguri de Campion”

02.10.2019 | 12:40
Superbet tia pregatit Castiguri de Campion

Cel mai mare operator de pariuri sportive din România celebrează startul fotbalului mare cu premii zilnice în bani

Fotbalul este sportul rege în această toamnă, iar debutul marilor meciuri aduce nu doar distracție, ci și profit la pariurile sportive. Marile competiții europene au turat motoarele la maximum și Superbet a demarat o campanie menită să ridice la cote maxime barometrul emoției.

Astfel, începând de pe 30 septembrie și până pe 27 octombrie pariorii au la îndemână „Câștiguri de Campion”, șanse în plus la câștiguri oferite de Superbet. Vor fi extrageri cu premii consistente în bani zilnic, săptămânal, dar și o super-extragere a marelui premiu, pe 28 octombrie. Și este foarte simplu! Jucătorii trebuie doar să-și înscrie biletele eligibile, adică plasate cu minimum 20 de lei pe o cotă totală de la 1.50 în sus, pe www.promotii.superbet.ro, prin SMS la 1704, gratuit în rețelele Orange, Vodafone și Digi sau prin intermediul aplicației de mobil a Superbet, Sports App. În joc vor intra pentru aceste trageri la sorți atât biletele câștigătoare, cât și cele necâștigătoare, indiferent că au fost plasate online sau în agențiile Superbet. Așadar, pariorii trebuie să păstreze biletele înregistrate chiar dacă au fost declarate pierdute, pentru că au acum șanse suplimentare de a pune mâna pe „Câștiguri de Campion”.

Iar prima oportunitate majoră pentru a crea biletele participante în noua promoție Superbet, „Câștiguri de Campion”, este oferită de etapa a doua din grupele cupelor europene. În această seară avem cele mai tari partide din Liga Campionilor, cu Barcelona – Inter cap de afiș, iar joi, 3 octombrie, se joacă 24 de meciuri în Liga Europa, dintre care trebuie să remarcăm duelul CFR-ului cu Celtic Glasgow.

Campionii ne inspiră, iar cu Superbet ai acum câștiguri pe măsură.

Ia startul în mega-campania Superbet și urmărește în fiecare zi de luni a promoției (7, 14, și 21 octombrie) extragerile premiilor săptămânale, care vor fi făcute într-un show de excepție de către Dan Badea și Rică Răducanu! Acestea pot fi vizonate live pe pagina de Facebook a Superbet.

Tot ce ține de campanie, de la rezultatele extragerilor zilnice, premii, câștigători și regulament, poate fi consultat pe site-ul www.promotii.superbet.ro.