Sport
notix pixel id

SuperBonus 100% s-a dat la București! Și-a dublat câștigul și a încasat peste 12.000 de euro cu doar 10 lei

Un parior din București s-a înscris în cursa pentru biletul anului la pariuri încă din luna ianuarie. Cu un bilet pe care a avut 20 de meciuri de tenis și un câștig de 61.326 de lei.
15.01.2022 | 13:25
SuperBonus 100% s-a dat la București! Și-a dublat câștigul și a încasat peste 12.000 de euro cu doar 10 lei
Un parior din București a dat marea lovitură a începutului de an, după ce a activat SuperBonus 100%. Sursă foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Partidele alese de bucureștean au fost din calificările Australian Open și turneele WTA și ATP disputate în această săptămână la Adelaide și Sydney. Pentru că a avut 20 de evenimente pe bilet, acesta a reușit să activeze SuperBonus 100%, oferit de Superbet.

Cu SuperBonus 100%, pariorul din București a dat marea lovitură: 61.326 de lei, adică peste 12.000 de euro

Pentru câștiguri fabuloase la pariuri este nevoie de multă inspirație, dar și de cele mai precise informații. Consultă lista completă a bonusurilor oferite de Superbet pentru a îți maximiza șansele de a face un bilet “Big Win”. A reușit-o și un craiovean, tot în această lună.

Deși pare incredibil, pariorul din București nu și-a asumat riscuri foarte mari. A preferat să meargă pe cât mai multe cote mai mici de 2,00, care i s-au părut pe cât posibil de sigure.

ADVERTISEMENT

 

Biletul jucat la București, într-o agenție Superbet

 

Biletul jucat la București, într-o agenție Superbet

Astfel, cea mai mare cotă de pe bilet a fost 1,67, de la partida Max Purcell – Jiri Leheka, din calificările de la Australian Open 2022. A ales că se vor disputa peste 9,5 game-uri în primul set. Și am putea spune că a fost bifată fără emoții această cotă. A fost 7-6, 7-6 pentru Leheka.

Alexandar Vukic – Steve Johnson, partidă care a fost bifată cu mari emoții. A fost la doar o minge de a ruina super biletul

Emoții mari au fost la partida Aleksandar Vukic – Steve Johnson, de la ATP Adelaide 2. Tot peste 9,5 game-uri în primul set, la cotă 1,62. Vukic a câștigat primul set cu 6-4, după ce a avut o șansă de a închide manșa la 3. Dacă ar fi făcut-o, biletul devenea pierzător. Dar Johnson a salvat mingea de break și și-a făcut serviciul.

ADVERTISEMENT

Și partida de dublu Middelkoop / Oswald – Krawietz / Mies, la care s-a jucat 2 solist, a fost bifată tot cu mari emoții. Foștii campioni de la French Open au pierdut primul set, dar au revenit și s-au impus în supertiebreak.

Au fost emoții și la partida Mario Viella – Elias Ymer, din calificările Australian Open. Ibericul a câștigat primul set, iar apoi a avut 5-4 și 6-5 în decisiv. Ymer a rezistat și a dus setul în tiebreak. Acolo unde a câștigat fără probleme, 10-0.

ADVERTISEMENT

SuperBonus este cel mai mare ajutor pentru a face bilete “Big Win” fără să fie nevoie să riști cote foarte mari

Au fost, în rest, cote care au fost bifate relativ ușor. Cota finală a fost una absolut incredibilă: 3220,95. Cu o miză de 10 lei, câștigul ar fi fost de 30.663,46. Doar că bucureșteanul inspirat a profitat de oferta Superbet.

A fost activat SuperBonus la 100%, astfel că s-a dublat câștigul de pe bilet. Iar bucureșteanul s-a prezentat în agenție pentru a încasa suma 61.3256,92 lei. Cu siguranță cel mai bun mod de a începe anul 2022.

ADVERTISEMENT

Consultă și tu lista completă a bonusurilor oferite de Superbet și poți avea și tu astfel de bilete “Big Win”. Mai ales că startul Australian Open va aduce și mai multe partide interesante de tenis.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT
A apărut noua revistă Fanatik
  • NOUL FANATIK, prima revistă de sport pe hârtie lucioasă
  • 116 pagini de emoții + poster GRATUIT, la NUMAI 10 lei
A apărut noua revistă Fanatik