Sport

SuperBonus 100% s-a dat la București! Și-a dublat câștigul și a încasat peste 12.000 de euro cu doar 10 lei

Un parior din București s-a înscris în cursa pentru biletul anului la pariuri încă din luna ianuarie. Cu un bilet pe care a avut 20 de meciuri de tenis și un câștig de 61.326 de lei.
15.01.2022 | 13:25
SuperBonus 100 sa dat la Bucuresti Sia dublat castigul si a incasat peste 12000 de euro cu doar 10 lei
Un parior din București a dat marea lovitură a începutului de an, după ce a activat SuperBonus 100%. Sursă foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Partidele alese de bucureștean au fost din calificările Australian Open și turneele WTA și ATP disputate în această săptămână la Adelaide și Sydney. Pentru că a avut 20 de evenimente pe bilet, acesta a reușit să activeze SuperBonus 100%, oferit de Superbet.

Cu SuperBonus 100%, pariorul din București a dat marea lovitură: 61.326 de lei, adică peste 12.000 de euro

Pentru câștiguri fabuloase la pariuri este nevoie de multă inspirație, dar și de cele mai precise informații. Consultă lista completă a bonusurilor oferite de Superbet pentru a îți maximiza șansele de a face un bilet “Big Win”. A reușit-o și un craiovean, tot în această lună.

ADVERTISEMENT

Deși pare incredibil, pariorul din București nu și-a asumat riscuri foarte mari. A preferat să meargă pe cât mai multe cote mai mici de 2,00, care i s-au părut pe cât posibil de sigure.

 

Biletul jucat la București, într-o agenție Superbet

 

Biletul jucat la București, într-o agenție Superbet

Astfel, cea mai mare cotă de pe bilet a fost 1,67, de la partida Max Purcell – Jiri Leheka, din calificările de la Australian Open 2022. A ales că se vor disputa peste 9,5 game-uri în primul set. Și am putea spune că a fost bifată fără emoții această cotă. A fost 7-6, 7-6 pentru Leheka.

ADVERTISEMENT

Alexandar Vukic – Steve Johnson, partidă care a fost bifată cu mari emoții. A fost la doar o minge de a ruina super biletul

Emoții mari au fost la partida Aleksandar Vukic – Steve Johnson, de la ATP Adelaide 2. Tot peste 9,5 game-uri în primul set, la cotă 1,62. Vukic a câștigat primul set cu 6-4, după ce a avut o șansă de a închide manșa la 3. Dacă ar fi făcut-o, biletul devenea pierzător. Dar Johnson a salvat mingea de break și și-a făcut serviciul.

Și partida de dublu Middelkoop / Oswald – Krawietz / Mies, la care s-a jucat 2 solist, a fost bifată tot cu mari emoții. Foștii campioni de la French Open au pierdut primul set, dar au revenit și s-au impus în supertiebreak.

ADVERTISEMENT

Au fost emoții și la partida Mario Viella – Elias Ymer, din calificările Australian Open. Ibericul a câștigat primul set, iar apoi a avut 5-4 și 6-5 în decisiv. Ymer a rezistat și a dus setul în tiebreak. Acolo unde a câștigat fără probleme, 10-0.

SuperBonus este cel mai mare ajutor pentru a face bilete “Big Win” fără să fie nevoie să riști cote foarte mari

Au fost, în rest, cote care au fost bifate relativ ușor. Cota finală a fost una absolut incredibilă: 3220,95. Cu o miză de 10 lei, câștigul ar fi fost de 30.663,46. Doar că bucureșteanul inspirat a profitat de oferta Superbet.

ADVERTISEMENT

A fost activat SuperBonus la 100%, astfel că s-a dublat câștigul de pe bilet. Iar bucureșteanul s-a prezentat în agenție pentru a încasa suma 61.3256,92 lei. Cu siguranță cel mai bun mod de a începe anul 2022.

Consultă și tu lista completă a bonusurilor oferite de Superbet și poți avea și tu astfel de bilete “Big Win”. Mai ales că startul Australian Open va aduce și mai multe partide interesante de tenis.

ADVERTISEMENT