Sporturi

New England Patriots, victorie clară cu Los Angeles Rams în finala perfectă din NFL! Tom Brady a intrat în istorie

04.02.2019 | 08:10
New England Patriots victorie clara cu Los Angeles Rams in finala perfecta din NFL Tom Brady a intrat in istorie

New England Patriots – Los Angeles Rams reprezintă finala perfectă din NFL. Superbowl-ul se dispută ca în fiecare an în prima duminică a lunii februarie și ediția LIII propune două formații redutabile care se bazează din plin pe ofensivă. Campioana en titre, trupa din Boston vine după o poveste absolut formidabilă. A întors Superbowl-ul de anul trecut de la 28-3 când mai era de jucat puțin peste un sfert. Meciul nu este televizat în România, dar poate fi văzut în format Live Stream, Online pe FANATIK.RO.


UPDATE, ora 08:11 / New England Patriots s-a impus la Atlanta cu scorul de 13-3 în fața celor de la Los Angeles Rams, în cel de-al 53-lea Superbowl din istorie. Patriots au câștigat pentru a șasea oară în istorie trofeul, același număr de succese având și quarterback-ul Tom Brady. Această finală a înregistrat două recorduri negative. Este finala cu cele mai puțin puncte reușite și în care s-au marcat cele mai puține touchdown-uri, unul singur.


A urmat un sezon dificil, un an greu în care mai mult ca niciodată s-a vorbit despre un eventual regres. Dinastia Patriots a scârțâit din toate încheieturile, dar contestatarii trebuie să mai aștepte. Mai întâi de toate, New England a arătat că are forță alături de veteranul quarterback Tom Brady și a rămas regină peste divizie. New York Jets, Miami Dolphins sau Buffalo Bills au crescut, dar insuficient pentru a periclita dominația echipei antrenată de Bill Belichick. Patriots au câștigat meci după meci și au ajuns în play off cu un singur gând în cap – să meargă în Atlanta, locul de desfășurare pentru acest Superbowl.

New England Patriots - Los Angeles Rams, finala perfectă din NFL. Ramd Patriots
Tom Brady este considerat cel mai valoros jucător al ligii profesioniste de fotbal american

New England Patriots – Los Angeles Rams LIVE STREAM ONLINE

Adversarii, Los Angeles Rams au scăpat de Jeff Fischer, antrenorul care spunea că echipa e mult prea slabă pentru a emite pretenții. L-au dat afară după ce aproape că nu mai câștigau cu nicio echipă și s-au redefinit din mers. Culmea, totul în jurul unui tehnician de numai 33 de ani. Sean McVay reprezintă povestea superbă a acestui sezon din NFL. Omul – minune a arătat că liga profesionistă de fotbal american este gata pentru o adevărată revoluție și, cel mai important, nu a rămas ancorată într-o idee învechită. NFL-ul poate să fie la fel de spectaculos ca NCAA College, poate să ofere publicului defensive de fier menite să închidă și să măture întreg terenul, dar și ofensive desenate pentru a încânta.

Finala Superbowl LIII e LIVE VIDEO pe FANATIK.RO

Sean McVay i-a oferit la cheie lui Jared Goff o formație care încet, dar sigur și-a câștigat renumele. A urcat în play off fără nicio emoție, apoi a câștigat meciul cu Dallas Cowboys. A urmat șocul cu New Orleans Saints, un meci în care toată lumea a acuzat arbitrajul, dar inevitabilul avea să se producă și Rams avansau în ultimul act al competiției.

  • 11 victorii a reușit New England Patriots în sezonul regulat din NFL