Life

Supercupa Europei, Real Madrid – Atletico, în pericol să nu se vadă la TV în România! UEFA spune că NU – FOTO

15.08.2018 | 15:38
Supercupa Europei Real Madrid  Atletico in pericol sa nu se vada la TV in Romania UEFA spune ca NU  FOTO

Meciul Real Madrid – Atletico se joacă în Supercupa Europei 2018, azi, de la ora 22.00, în capitala Estoniei, Tallinn, pe stadionul “Lillekulla”, care are o capacitate de 15.000 de locuri. Întâlnirea dintre cele două rivale din Spania are loc în a 43-a ediţie a acestei competiţii, iar această partidă este în pericol să nu se vadă în România.


UPDATE 16:20 / UEFA a anunţat pe site-ul oficial lista ţărilor şi canalelor TV care vor transmite Supercupa Europei! Cu 5 ore înainte de startul meciului, România nu este printre ele!


FANATIK.RO a aflat că şansele ca Supercupa Europei 2018 să se vadă în România sunt sub 50% cu 6 ore înainte de startul meciului!  Real Madrid o întâlneşte pe Atletico Madrid miercuri, ora 22.00, iar Digi Sport 1, Telekom Sport şi Look TV, toate cele trei televiziuni din România, şi-au schimbat grila pe ultima sută de metri, iar meciul care va avea loc în Tallin, Estonia, nu mai apare în materialele promoţionale!

Supercupa Europei Real Madrid – Atletico, în pericol să nu se vadă în România

Mai mult, Digi Sport și Look TV, două dintre cele trei televiziuni din România care ar fi trebuit să transmită Supercupa Europei în această seară, de la ora 22:00, au scos din grilă evenimentul. Doar în programul Telekom Sport mai apare duelul dintre Real Madrid și Atletico Madrid, însă nici pe platforma acestui brand nu este specificat clar faptul că meciul va fi transmis.

Conform unor informaţii obţinute de FANATIK.RO, problemele vin după o somaţie a UEFA de a nu mai promova atât Champions League, cât şi Supercupa Europei! Totuşi, şefii celor 3 televiziuni fac eforturi disperate ca Supercupa Europei dintre Real şi Atletico să fie transmisă diseară la TV

Diego Costa şi Raphael Varane în meciul Real Madrid - Atletico Madid
Diego Costa şutează puternic spre poarta lui Real Madrid

Ovidiu Haţegan, românul de la Supercupa Europei 2018

Meciul din Supercupa Europei 2018 care va avea loc între Real Madrid şi Atletico, azi, de la ora 22.00, în Tallinn, Estonia, o să fie arbitrat de o brigadă din Polonia, care îl va avea la centru pe Szymon Marcinak. Asistenții vor fi tot din Polonia, Tomasz Listkiewicz și Pawel Raczkowski. Mai mult,  Ovidiu Haţegan a fost delegat la Supercupa Europei. Arbitrul român va face parte din brigada pentru partida pe care Real Madrid o va disputa împotriva lui Atletico Madrid, cu toate că  nu a fost selecţionat pentru Campionatul Mondial din Rusia 2018.

Acesta este primul duel din ultimele cinci ediţii ale Supercupei Europei dintre două echipe care evoluează în Spania, dar pentru prima dată când are loc o întâlnire între două formaţii din Madrid, capitala Spaniei. Mai mult, gruparea pregătită de Julen Lopetegui este prima care a câştigat Champions League în trei sezoane consecutive şi poate rueşi acelaşi lucru şi în Supercupa Europei, toate acestea dacă se va impune în faţa lui Atletico Madrid.

Real Madrid a reuşit să câştige ultimele trei ediţii ale Champions League, iar acum vrea al cincilea trofeu în Supercupa Europei, ceea ce ar însemna că ar urma să egaleze recordul deţinut de FC Barcelona, principala rivală din Primera Division, şi AC Milan. Atletico Madrid a intrat în posesia trofeului pus la bătaie în Supercupă de fiecare dată când a jucat cu el pe masă, în 2010 şi 2012.

Vom reveni cu amanunte!

Real Madrid – Atletico Madrid, miercuri, 15 august, de la ora 22.00, pe stadionul “Lillekulla” din Tallinn, în Supercupa Europei 2018. Toate fazele importante ale meciului sunt LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.