Advertorial

SuperDistrează-te cu jocurile exclusive Superbet

Îți dorești să încerci sloturi SuperDistractive, pe care nu le găsești oriunde? Vrei să fii printre primii din România care se bucură de unele dintre cele mai noi jocuri ale producătorilor de top? Nu mai căuta!
26.01.2022 | 14:32
SuperDistreazate cu jocurile exclusive Superbet

Răspunsul este unul singur: Superbet. În secțiunea de Jocuri Exclusive, te așteaptă întotdeauna experiențe dintre cele mai variate și unice. Și posibile SuperCâștiguri.

Nu ai cont la Superbet? Deschide unul acum și bucură-te de SuperOferta de Bun-Venit!

Superbet Lightning Roulette

Ruleta rămâne printre cele mai interesante jocuri de cazinou, iar atunci când i se adaugă o caracteristică cu totul nouă, ce poate spori câștigurile, rezultatul nu poate fi decât unul super. Ceea ce face jocul cu adevărat electrizant este funcția de iluminare. Unul până la cinci numere sunt alese aleatoriu la fiecare rundă și iluminate, acestea plătind premii cu multiplicatori electrizanți între 50x și 500x miza plasată. Numerele care nu sunt aprinse odată cu funcția fulger vor plăti de 30x miza pusă. Mizele acceptate pentru acest joc de ruletă sunt cuprinse între 50 de bani și 25.000 de lei. Poți încerca acest joc doar la Superbet.

Reel King

Reel King este un joc pe care îl găsești exclusiv la Superbet, care îți aduce aminte de sloturile clasice. Pentru o miză cuprinsă între 2 și 300 de lei, te poți SuperDistra în timp ce îl aștepți pe rege. Funcția Reel King este declanșată atunci când toate rolele se vor aprinde în galben, iar clinchete se aud atunci când rolele se opresc. În timpul funcției Reel King, între 1 și 5 regi SuperNorocoși pot apărea pe role și pot crea combinații câștigătoare cu șeptari colorați. Slotul Reel King are și două funcții speciale, Riscă și Fortune Bet (crește miza actuală cu 50%, dar și șansele de a declanșa jocul special Reel King).

Coin Miner

Coin Miner este un joc de cazinou total diferit, care aduce un twist modern clasicului Minesweeper. Îl poți găsi exclusiv la Superbet. Se joacă pe o tablă de 5 linii și 5 coloane formată din 25 de simboluri întoarse cu fața în jos. Sub fiecare simbol se ascunde fie o monedă de aur, fie o mină care explodează. Jucătorul trebuie să întoarcă simbolurile unul câte unul, iar scopul este de a descoperi monedele de aur. La fiecare monedă întoarsă crește premiul pe care jucătorul îl poate colecta. După fiecare monedă, premiul poate fi colectat sau poate fi riscat pentru o întoarcere suplimentară. Cu cât mai multe monezi sunt descoperite, cu atât premiul este mai mare.

Încearcă acum Jocurile Exclusive de la Superbet!

Take the Bank

Take the Bank este un joc de progresie, jucat în runde de câte 10, cu 75 de linii de câștig. De fiecare dată când detonezi o învârtire, contorul principal al bombei descrește de la 10 la 0. Simbolul Hoț se transformă în Simboluri Bombă care, după cele 10 rotiri se transformă în SuperSimbolul Wild. Când contorul ajunge la zero, simbolurile Wild se detonează pentru câștiguri posibile și mai mari. În Take the Bank, Mașinile de Poliție aduc rotiri gratuite. Este nevoie de 3 astfel de simboluri pentru a declanșa 15 rotiri gratuite. Funcția de Rotiri Gratuite poate fi și cumpărată, dacă răbdarea nu este punctul tău forte.

Brilliant Diamond Hold & Win

Brilliant Diamond Hold & Win este un joc glamorous, creat de producătorul iSoftbet, care te transpune în viața din înalta societate. Șampanii, avioane private, diamante și multe alte simboluri strălucitoare îți aduc SuperDistracția. Slotul are și două jocuri speciale: Brilliant Diamonds Hold & Win, declanșat de 5 sau mai multe simboluri diamant, și Modificatori de diamante: când diamantele cad, lasă distracția să te prindă! Acest joc este unul generos, care îți dă posibilitatea să cumperi funcția bonus pentru 50x miza.

Big Spin Bonus

Big Spin Bonus este un slot cu șeptari, fructe, simboluri Wild și coroane, care îți aduce distracția SuperAproape. Atunci când 3 sau mai multe simboluri scatter bonus aterizează pe role, se declanșează Big Spin Bonus. În timpul acestei funcții speciale, poți selecta unul dintre simbolurile Alege-mă, în spatele cărora se ascunde numărul de rotiri primite (între 1 și 5). Atunci când pe role aterizează câștiguri mai mari sau egale cu 20x miza, numărul de rotiri gratuite descrește. Numărul de rotiri gratuite nu descrește atunci când câștigurile de pe role sunt mai mici de 20x miza. Poți juca Big Spin Bonus exclusiv la Superbet.

Super Fire 7’s

Cauți un slot cu distracție și șeptari înflăcărați? Super Fire 7’s este pentru tine și îl găsești doar la Superbet. Jocul vine cu 40 de linii câștigătoare și posibile SuperCâștiguri care vor încinge atmosfera. Ai șansa să îți sporești câștigurile prin funcția Riscă, sau să câștigi o rotire gratuită, prin funcția Spin Chance. 5 simboluri Scatter acordă de 2500x miza, iar atunci când riști, îți poți multiplica de până la 16x câștigul.

Iar doar la Superbet, poți găsi seria de jocuri Slingo: Reel King, Lightning, Extreme, XXXtreme, Fluffy Favourites, Deal or No Deal, Centurion, Fortunes, Advance și Berserk te așteaptă cu un format cu totul nou, distracție și câștiguri din plin. Slingo aduce împreună jocul de bingo cu sloturile, iar fiecare rundă declanșează 10 rotiri, timp în care poți completa cât mai multe Slingo-uri (linii de câștig). Ai de unde alege! Jocurile Slingo au tematici diferite și speciale SuperIntersante, astfel încât să-ți capteze toată atenția.

Descarcă aplicația Superbet Games! Norocul poate lovi oriunde ești.

#ÎmpreunăSuntemSuper #JocuriExclusive