Advertorial

SuperDuelurile din weekend. Cum arată sfârşitul de săptămână pentru SuperPariori și cum pot încasa un extra bonus de 50 lei!

Meciurile din cupele europene s-au terminat, însă SuperSăptămâna de fotbal continuă la Superbet.
17.09.2021 | 14:56
SuperDuelurile din weekend Cum arata sfarsitul de saptamana pentru SuperPariori si cum pot incasa un extra bonus de 50 lei

Weekend-ul vine cu meciuri de pe cele mai importante stadioane din Europa. Deschide cont la Superbet.ro, încasează 500 lei Bonus de Bun Venit, plus un extra bonus de 50 lei pentru primul pariu!

De la Madrid până la Manchester şi de la Torino până la Munchen, fotbalul se trăieşte la intensitate maximă în acest weekend, pe Superbet. Intră în aplicaţie sau pe site-ul Superbet.ro şi creează-ţi SuperBiletele pentru acest final de săptămână.

Atletico Madrid – Athletic Bilbao, meciul vedetă al zilei de sâmbătă

Runda cu numărul cinci din campionatul Spaniei propune meciul dintre Atletico Madrid şi Athletic Bilbao, un SuperDuel între două echipe care nu au pierdut în acest start de sezon din Spania.

Atletico are de luat o revanşă, după ce Bilbao s-a impus în ultimul direct, 2-1 pe San Mames, însă Los Colchoneros vin după partida epuizantă de la mijlocul săptămânii, cu FC Porto. Va reuşi „El Cholo” o nouă victorie cu stilul său pragmatic sau trupa lui Marcelino va continua parcursul solid din această stagiune?

Granzii au meciuri uşoare

SuperPariorii au de unde alege din oferta de sâmbătă. Granzii din Anglia, Germania şi Italia au meciuri considerate relativ uşoare.

În patria fotbalului, Manchester City şi Liverpool joacă pe teren propriu cu Southampton, respectiv Crystal Palace. Bayern are programată o partidă cu Bochum, în timp ce Inter, campioana Italiei, o întâlneşte pe Bologna.

Duminică, o zi plină de SuperMeciuri

Premier League are „lovitura de start” duminică, de la ora 16:00, cu partida dintre Manchester United şi West Ham. Chiar dacă „diavolii” au pierdut la mijlocul săptămânii, sunt în fruntea campionatului, iar „ciocănarii” nu au pierdut niciun meci şi sunt una dintre surprizele plăcute ale acestui început de sezon.

Meciul etapei din Anglia este programat de la ora 18:00. Chelsea, deţinătoarea Ligii Campionilor, o întâlneşte în deplasare pe Tottenham. Spurs a avut un început perfect, trei victorii din trei, dar a cedat etapa trecută, fără drept de apel, 0-3 pe terenul lui Crystal Palace. Echipa lui Thomas Tuchel a primit un singur gol, în meciul cu Liverpool, şi în toate meciurile câștigate a înscris de cel puţin două ori. Verifică oferta de SuperPariuri de la acest meci şi alege pronosticul „verde”.

Seară fierbinte în Franţa, Italia şi Spania

Din Anglia trecem Canalul Mânecii şi ajungem în Franţa, acolo unde trio-ul Neymar-Mbappe-Messi este pregătit să dea o reprezentaţie pe Parc des Princes, împotriva lui Lyon. Echipa lui Pochettino are victorii pe linie în acest sezon şi a marcat în fiecare meci cel puţin două goluri. Lyon a început mai timid campionatul, dar şi-a revenit în ultimele două etape, prin victoriile cu Nantes (1-0) şi Strasbourg (3-1).

Italia propune un SuperMeci plin de tensiune, cel dintre Juventus şi AC Milan. Spre deosebire de ultimii ani, de această dată balanţa pare să se încline în favoarea „diavolilor”, care sunt fără greşeală în Serie A, în timp ce Juventus are un start de coşmar. Bătrâna Doamnă e fără victorie în primele trei etape și ocupă locul 16. Schimbul de putere s-a simţit încă din finalul sezonului trecut, atunci când Milan a triumfat la Torino, scor 3-0.

Main event-ul serii este programat de la ora 22:00 pe Mestalla, unde îşi dau întâlnire Valencia şi Real Madrid. Ambele au acelaşi număr de puncte, 10, iar Real are cel mai bun atac, cu 13 goluri marcate, în timp ce Valencia are cea mai bună apărare, cu doar două goluri primite în patru etape. Valencia beneficiază şi de faptul că nu a jucat la mijlocul săptămânii, iar Real a avut o victorie muncită, 1-0, cu Inter Milano.

Pe campionatele de top de bucuri şi de SuperAvantaj. Câștigi pariul dacă echipa pe care ai pariat are un avans de 2 goluri, în orice moment al meciului, indiferent de rezultatul final. SuperDuelurile din weekend te aşteaptă să le „înverzeşti” pe SuperBilete!

#ÎmpreunăSuntemSuper #SuperMeciuri #SuperBilete #SuperAvantaj