Advertorial

SuperInstant în agenții: SuperMeciuri care îți aduc câștiguri instante

Pentru cei mai mulți, experiența de jucător a început într-o agenție. Așa că, la Superbet, am creat o promoție specială pentru agenții. Visul oricărui jucător este real acum, doar în agențiile Superbet.
28.01.2022 | 15:06
SuperInstant in agentii SuperMeciuri care iti aduc castiguri instante

SuperInstant este disponibil pentru fotbal și plătește mai devreme biletele pentru meciuri tari; te aduce cu un pas mai aproape de acel moment fericit în care pronosticul tău se transformă în realitate.

Nu ai cont la Superbet? Deschide unul acum și bucură-te de Oferta de Bun-Venit! 

 De ce este SuperInstant special

Prin SuperInstant, cele mai tari meciuri din campionatul român, spaniol, german, italian, francez, englez și polonez te pot ajuta să îți încasezi biletul înainte de fluierul de final al partidei. Visul oricărui jucător este real acum, doar în agențiile Superbet. Ești curios să afli care sunt pariurile disponibile pentru SuperInstant? Oferta este SuperVariată!

  • TOTAL GOLURI MECI: 1+ 2+ 3+ 4+ 5+ 6+ 7+
  • GG COMBO: GG, GG&3+, GG&4+, I GG, II GG
  • TOTAL GOLURI PRIMA REPRIZĂ: I 1+ I 2+
  • PRIMUL GOL: PGG PGO
  • TOTAL GOLURI GAZDE: G1+ G2+ G3+
  • TOTAL GOLURI OASPEȚI: O1+ O2+ O3+
  • TOTAL GOLURI A DOUA REPRIZĂ: II 1+ II 2+
  • PSF – PAUZĂ SAU FINAL: (ex: PSF1 PSFX PSF2)
  • COMBO SAU/SAU: GG SAU 3+
  • PRIMA REPRIZĂ SAU A DOUA REPRIZĂ:  I1 SAU II1 / IX SAU IIX / I2 SAU II2

Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată jucătorilor din România!

Meciuri de luat pe bilete sâmbătă pentru SuperInstant

Sâmbătă este ziua meciurilor din etapa 23 a campionatului român.

FC Voluntari – Gaz Metan Mediaș, cu începere de la ora 14:00, aduce împreună două echipe la poli opuși în clasament. FC Voluntari e ca și calificată în play-off, pe când Gaz Metan fuge de zona retrogradării. În ultimul meci pe care Voluntari l-a jucat acasă cu Gaz Metan, oaspeții au încasat nu mai puțin de 6 goluri.

Academica Clinceni – Farul Constanța începe de la ora 17:00. Înaintea acestei partide, Academica este pe ultimul loc în clasament, iar Farul joacă tare pentru un loc în play-off. În precedentul meci din acest sezon, Farul a înscris de 5 ori în poarta celor de la Clinceni.

Rapid întâlnește UTA Arad de la ora 20:00. Ambele echipe trag tare pentru obținerea unei poziții în clasament care să le permită accederea în play-off, așa că la Superbet ai cota 1.57 pentru egal la pauză sau final.

Meciuri de luat pe bilete duminică pentru SuperInstant

Weekendul acesta este despre campionatul român. Starul zilei de duminică este derby-ul Dinamo – FCSB, cu începere de la ora 20:00. Meciul va fi unul strâns, mai ales datorită istoriei bogate a acestei confruntări, așa că SuperInstant îți dă șansa să fii cu un pas mai aproape de momentul fericit al încasării unui bilet verde. În ultimele 5 meciuri jucate în Groapă, FCSB s-a impus de doar două ori. FCSB se află cu un loc în spatele liderului CFR Cluj, iar Dinamo este pe penultima poziție în clasament, însă derby-ul este unul al orgoliilor – probabil că niciuna dintre echipe nu va ceda victoria ușor.

Alte meciuri ale zilei: Chindia Târgoviște – CS Mioveni (14:00) și U Craiova 1948 – FC Argeș (17:00).

Descarcă aplicația Superbet de mobil și fii cu un pas mai aproape de bilete verzi!

 #ÎmpreunăSuntemSuper #SuperInstant #SuperCâștig #BileteVerzi