Superliga Europei este aproape! Cum ar putea arăta viitoarea competiţie

Razvan Nicolae   
in Fotbal international
14/03/2018, 10:57
Superliga Europei este aproape! Cum ar putea arăta viitoarea competiţie

Stephen Ross, organizatorul turenului amical International Cup, vrea să înfiinţeze Superliga Europei, o competiţie care să detroneze Liga Campionilor. Propunerea omului de afaceri american este ca cele mai bune 24 de formaţii din Europa să se dueleze între ele. La turneu vor putea participa doar echipe din Premier League, Bundesliga, Ligue 1, Serie A şi La Liga.

Conform presei din Germania, Stephen Ross a avut deja o serie de întâlniri cu oficiali ai marilor cluburi europene. Acesta le-a făcut o serie de propuneri prin care încearcă să atragă cele mai bogate echipe în noua competiţie.

Fără Fair-Play financiar în Superliga Europei

Principalul avantaj este că Superliga Europei va fi o competiţie cu circuit închis, fără să existe promovări sau retrogradări. Mai mult decât atât, cluburile care vor participa nu vor mai avea problema Fair-Play-ului financiar impus de UEFA. Momentan, marile cluburi europene nu au anunţat dacă sau când vor adera la turenul lui Stephen Ross.

Ştirea MOMENTULUI

Scandal după Hajduk – FCSB! Acuze la adresa unui jucător: “Şi-a urmărit interesele meschine”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×