Răzvan Lucescu speră la titlu în Grecia

Sorin Dumitrescu   
în Fotbal international
22/12/2017, 09:10
Răzvan Lucescu speră la titlu în Grecia

Răzvan Lucescu se simte din ce în ce mai bine în campionatul Greciei. După ce a pregătit pe Skoda Xanthi timp de trei ani, reuşind să menţină o echipă modestă în zona de mijloc a clasamentului, Lucescu junior s-a aflat în vizorul multiplei campioane Olympiakos, dar în cele din urmă a semnat cu PAOK Salonic şi a preluat echipa din mers, fără a fi efectuat cu ea pregătirea de vară, după câteva etape din actualul sezon.

Debutul lui Răzvan la PAOK nu a fost del mai fericit, pentru că alb-negrii s-au văzut prematuri scoşi în afara Europei, fiind eliminaţi în tur preliminar de suedezii de la Ostersunds, o adevărată revelaţie a competiţiei, pentru că au ajuns acum până în 16-imi, în primăvară. Dar Răzvan a luat-o încet şi acum, la final de tur de campionat ocupă locul 3, cu 31 de puncte, la egalitate cu AEK Atena şi la unul în urma lui Olympiakos. 

Suporterii lui PAOK sunt printre cei mai pătimaşi din Grecia

“Pentru asta trebuie să fii pregătit mental, este o luptă foarte strânsă. Este pentru prima dată după mult timp când primele trei echipe după turul campionatului sunt distanţate de un singur punct. Avantajul nostru e că vom juca şi cu Olympiacos şi cu AEK acasă” – consideră Răzvan, vorbind despre şansele echipei sale la titlu.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Totodată, el a precizat că în Grecia este adevărata presiune, nu în România, pentru că fanii sunt extrem de pătimaşi şi la fiecare meci se joacă într-o atmosferă incredibilă. Aceiaşi fani pot fi senzaţionali la un rezultat pozitiv sau pot declanşa iadul în cazul în care lucrurile nu merg aşa cum doresc ei. De aceea, cea mai mare presiune este asupra antrenorului.

Închide ×