Advertorial

SuperLupta pentru Scudetto continuă! Milan – Fiorentina şi Udinese – Inter, meciurile etapei 35 din Serie A

Cursa pentru titlul din Serie A a suferit o nouă întorsătură de situație după ce Inter a pierdut restanţa cu Bologna, cea pe care se baza pentru a depăşi rivala Milan în clasament şi a urca din nou pe tronul de lider.
01.05.2022 | 13:49
SuperLupta pentru Scudetto continua Milan  Fiorentina si Udinese  Inter meciurile etapei 35 din Serie A
SuperLupta pentru Scudetto continuă! Milan – Fiorentina şi Udinese – Inter, meciurile etapei 35 din Serie A

„Eroul” negativ al acelui meci, portarul român Radu, hulit de o jumătate a oraşului Milano şi aplaudat de cealaltă, este responsabil pentru prelungirea suspansului în acest final incredibil de sezon din Italia. Iar Superbet este responsabil cu SuperOferta pentru meciurile lui Milan şi Inter din acest weekend. Au mai rămas patru finale! Alege aici cine câştigă titlul în Serie A!

Nu ai cont la Superbet? Înregistrează-te acum şi beneficiază de Bonusul de Bun Venit de până la 500 de lei!

Apărarea câştigă titlul

Milan a câştigat, în mod dramatic, meciul cu Lazio din etapa trecută, dar partida de pe Olimpico a fost prima în care „diavolii” au primit gol, după o serie de şase meciuri consecutive în campionat cu clean sheet.

De la începutul anului, Milan a primit doar opt goluri în 15 meciuri de Serie A. Dintre echipele din cele mai puternice campionate ale Europei, doar Liverpool a primit mai puţine goluri, şase, în campionat, în 2022.

Fiorentina, adversara Milanului de duminică după-amiază, are două înfrângeri la rând în campionat, cu Salernitana şi Udinese, iar o nouă etapă cu puncte pierdute poate pune capăt aspiraţiilor europene ale grupării „viola”.

AC Milan – Fiorentina se joacă duminică, de la ora 16:00, cu streaming live în aplicaţia Superbet. Descoperă oferta de SuperPariuri şi adaugă-ţi combinaţia preferată pe bilet!

Udinese, pericol pentru Inter?

Inter Milano este campioana en-titre a Italiei şi deşi este pe locul doi, la o diferenţă de două puncte de AC Milan şi în dezavantaj în meciurile directe cu „diavolii”, criteriu de departajare în cazul în care ambele echipe termină cu acelaşi număr de puncte, are motive pentru care să privească cu optimism ultimele patru etape din acest sezon.

Cel mai important este programul nerazzurrilor, pe hârtie unul mult mai uşor faţă de cel al lui Milan. Duminică seară, de la ora 19:00, Inter merge pe „Friuli”, stadion pe care a câştigat de şase ori în ultimele opt partide cu Udinese.

Doar că Udinese, care joacă fără obiectiv în acest final de sezon, tocmai i-a administrat un 4-0 Fiorentinei, chiar pe „Artemio Franchi”. O echipă grea, bătăioasă şi care la ultimul meci de la Udine a scos un punct din duelul cu Inter.

Iar Inter nu se va putea baza pe Hakan Calhanoglu (suspendat), Bastoni, Vidal şi Gosens (accidentaţi), iar situaţia lui Samir Handanovic este în continuare sub semnul întrebării.

Câştigă Inter la Udinese? Vezi aici oferta pentru acest meci şi alege inspirat!