Life

Supermarketul românesc care se bate cu Lidl, Kaufland, Auchan, Carrefour sau Mega Image. S-au deschis 4 magazine, iar rețeaua se extinde

Un puternic lanț de magazine cu capital autohton ”amenință” Lidl, Kaufland, Carrefour, dar și alte supermarketuri faimoase. Concurența prețurilor este una acerbă.
06.07.2024 | 19:05
Supermarketul romanesc care se bate cu Lidl Kaufland Auchan Carrefour sau Mega Image Sau deschis 4 magazine iar reteaua se extinde
Magazinul românesc care ”amenință” marile lanțuri de supermarketuri. Sursa foto: Pixabay, Facebook
ADVERTISEMENT

Lanțurile mari de supermarketuri din România au o concurență acerbă. Un nou magazin este pe punctul de a-i cuceri pe români cu prețuri foarte mici. După ce a dat lovitura în Capitală, magazinul cu pricina se va extinde și în alte zone ale țării.

Rețeaua de magazine La Cocoș se extinde și ajunge în Pitești

Românii care obișnuiau să facă cumpărături din Lidl, Kaufland sau din alte supermarketuri, au o nouă variantă la dispoziție. Este vorba despre un magazin care pune la dispoziția cumpărătorilor de toate, la prețuri avantajoase.

ADVERTISEMENT

La Cocoș se extinde anul acesta și va deschide cea de-a cincea unitate la Pitești. Magazinul este deja prezent în Capitală. Recent, s-a deschis o unitate și în Brașov, semn că afacerea merge ca pe toate.

La Cocoș a luat naștere în Ploiești, iar omul din spatele afacerii este Iulian Nica. Magazinul La Cocoș i-a convins din prima pe cumpărători și nici nu este de mirare, având în vedere că prețurile sunt foarte mici.

ADVERTISEMENT

Scopul lui Iulian Nica este ca afacerea lui să se dezvolte și să ajungă în cât mai multe zone ale României. Tocmai de aceea, se va deschide o nouă unitate comercială în Pitești.

La Cocoș este cel mai puternic lanț de magazine cu capital autohton, ceea ce nu poate decât să îl bucure pe Iulian Nica. Într-un interviu acordat pentru Ziarul Financiarul, afaceristul a declarat care sunt planurile sale de viitor și unde se va extinde afacerea sa.

ADVERTISEMENT

Primul magazin La Cocoș s-a deschis în Ploiești, în 2014

Potrivit afaceristului, magazinul La Cocoș din Pitești se va deschide în a doua jumătate a acestui an, în fosta locație PIC. Pentru ca proiectul să prindă contur, Iulian Nica a accesat un cont bancar de 5 milioane de euro.

În total, în ultima perioadă, Iulian Nica a făcut investiții de 16 milioane de euro în afacerea sa. Peste 5 milioane de euro au fost alocate unității comerciale din Brașov. Restul sumei a fost alocată locației din Pitești.

ADVERTISEMENT

Investițiile fac parte din planul de dezvoltare al afacerii, după cum a declarat chiar Iulian Nica. Până la finalul anului 2025, afaceristul are de gând ca rețeaua de magazine La Cocoș să se extindă cu cinci unități noi în patru orașe.

Primul magazin La Cocoș s-a deschis în urmă cu 10 ani, în 2014, la Ploiești. Apoi, a urmat extinderea rețelei cu magazinul din București, iar anul trecut, al treilea magazin La Cocoș s-a deschis tot în Ploiești.

ADVERTISEMENT