Advertorial

SuperMeci la SuperProno: Plasează-ţi gratuit pronosticurile pentru Roma – Feyenoord şi ia-ţi partea ta din bani

SuperProno, jocul favorit al pasionaţilor de sport, a ajuns la runda cu numărul 130. Plasează-ţi gratuit pronosticurile pentru finala Conference League AS Roma – Feyenoord.
24.05.2022 | 14:21
SuperMeci la SuperProno Plaseazati gratuit pronosticurile pentru Roma  Feyenoord si iati partea ta din bani

SuperProno, jocul favorit al pasionaţilor de sport, a ajuns la runda cu numărul 130. Plasează-ţi gratuit pronosticurile pentru finala Conference League AS Roma – Feyenoord şi ia-ţi partea ta din cei 200.000 de lei!

Intră aici pentru a juca gratuit la SuperProno!

Nu ai cont la SuperBet? Înregistrează-te chiar acum şi beneficiază de Bonusul de Bun Venit de până la 500 de lei!  

AS Roma – Feyenoord, finala Conference League

AS Roma şi Feyenoord sunt cele două echipe care se vor lupta miercuri seară, de la ora 22:00, pentru a câştiga primul trofeu UEFA Europa Conference League din istorie. Italienii ţintesc primul trofeu european major, iar Mourinho caută să-şi îmbogăţească palmaresul cu o nouă cupă. În acelaşi timp, Feyenoord este la un pas de a fi prima echipă din istorie care câştigă Cupa Campionilor/Liga Campionilor, Cupa UEFA/Europa League şi Conference League. Trăieşte SuperEmoţia finalei Conference League şi răspunde corect la cel puţin 2 întrebări pentru un SuperCâştig!

Cine va câştiga meciul?

Atât Roma, cât şi Feyenoord au intrat în competiţie dinainte de faza grupelor. Olandezii chiar au jucat încă din turul secund. Cu toate acestea, echipa antrenată de Arne Slot a pierdut o singură partidă în tot sezonul european: în play-off, cu Elfsborg.

În ceea ce priveşte întâlnirile directe, este al 3-lea meci între Roma şi Feyenoord la nivel european. S-au mai întâlnit în „16-imile” Europa League în sezonul 2014/2015, iar atunci Roma a avut câştig de cauză după 1-1 pe teren propriu şi 2-1 în deplasare.

Câte goluri se vor marca în meci?

Chiar dacă în faza grupelor, AS Roma a marcat 18 goluri, în fazele eliminatorii echipa din capitala Italiei a adoptat un joc puţin mai închis, care a dus la mai multe rezultate strânse.

Nu acelaşi lucru se poate spune despre Feyenoord. Olandezii au marcat cel puţin 2 goluri în 10 din ultimele 11 meciuri din Europa. Singura excepţie este returul semifinalei cu Marseille, când Feyenoord a trebuit să îşi protejeze avantajul din tur.

Care va fi numărul total de cornere din prima repriză?

Începând cu meciurile din faza grupelor, AS Roma a avut nu mai puţin de 71 de cornere, ceea ce înseamnă o medie de 5.91 cornere pe meci. În acelaşi număr de partide, Feyenoord a avut 60 de cornere, adică o medie de exact 5 cornere pe meci.

Care va fi numărul total de şuturi pe poartă în meci?

Dacă la loviturile de colţ Roma stă mai bine, situaţia se schimbă în ceea ce priveşte şuturile pe poartă. Italienii au tras de 61 de ori pe spaţiul porţii, adică au o medie de 5.08 şuturi pe poartă/meci.

Feyenoord, echipa cu mai multe goluri înscrise, a tras 73 de şuturi pe poartă, ceea ce înseamnă o medie de 6.08 şuturi pe poartă/meci.

Descoperă SuperCotele pentru finala Conference League AS Roma – Feyenoord şi alege inspirat!

SuperProno oferă premii totale în valoare de 200.000 de lei pe săptămână, sub forma unor bonusuri. Suma se împarte în felul următor:

  • 70.000 de lei – două răspunsuri corecte;
  • 70.000 de lei – trei răspunsuri corecte;
  • 60.000 de lei – patru răspunsuri corecte.

În funcție de numărul participanților care se încadrează la un anumit prag, suma alocată fiecărui număr de răspunsuri corecte se împarte între câștigători.