Superpariu pentru viitorul ciclismului românesc

Marian Popovici   
in Pariuri sportive
22/05/2017, 18:43
Superpariu pentru viitorul ciclismului românesc GALERIE FOTO

Superbet devine sponsor pentru Dinamo BikeXpert Racing Team. Superbet şi Dinamo BikeXpert Racing Team au pornit într-o Supercursă. Cel mai cunoscut nume din domeniul betting & gaming în România, devine sponsorul celei mai titrate echipe din ciclismul autohton. Obiectivul major este unul care poate deveni legendar: medalie olimpică la Olimpiada de vară de la Tokyo din 2020!

În acelaşi timp, prin parteneriatul cu Dinamo BikeXpert Racing Team, Superbet doreşte să contribuie şi la promovarea ciclismului în România. Chiar dacă beneficiile de imagine ale acestui parteneriat sunt inferioare celor aduse de sporturile de mare audienţă, Superbet consideră că prin susţinerea unui sport precum ciclismul, dă ceva înapoi societăţii.

Ciclismul e o modalitate ecologică de deplasare şi un mijloc foarte sănătos de petrecere a timpului liber. Iniţiativa este parte din strategia CSR a companiei.

La câteva zile de la semnarea noului parteneriat, primele performanţe au apărut. Pe plan naţional, Ede Molnar a adus clubului alb-roşu primul titlu de campion din 2017, iar pe plan internaţional, Vlad Dascălu a reuşit un onorant loc 6 în prestigioasa cursă de mountain-bike La Rioja.

Mult succes echipei Dinamo BikeXpert Racing în competiţiile interne şi internaţionale din 2017!

Pe website-ul www.superbet.ro şi în fiecare dintre cele aproape 600 de agenţii din toată ţara, Superbet oferă tuturor fanilor posibilitatea de a-şi transforma în câştig pasiunea pentru sport. Superbet oferă cele mai mari cote în cele mai importante competiţii din sporturile preferate ale românilor.

Închide ×