Advertorial

SuperProno 151: plasează-ți gratuit pronosticurile pe meciul dintre Viking și FCSB și ia o parte din cei 200.000 de lei

SuperMeciul pe care FCSB urmează să îl joace în Norvegia, împotriva celor de la Viking, are o miză uriașă: un loc în grupele Conference League pentru roș-albaștri și o SuperȘansă pentru tine să câștigi un pariu gratuit.
24.08.2022 | 16:09
SuperProno 151 plaseazati gratuit pronosticurile pe meciul dintre Viking si FCSB si ia o parte din cei 200000 de lei
Viking - FCSB

SuperMeciul pe care FCSB urmează să îl joace în Norvegia, împotriva celor de la Viking, are o miză uriașă: un loc în grupele Conference League pentru roș-albaștri și o SuperȘansă pentru tine să câștigi un pariu gratuit. Asta dacă îți vei plasa gratuit pronosticurile la SuperProno, bineînțeles!

Joacă acum la SuperProno!

4 întrebări stau între tine și un pariu gratuit de la SuperProno

FCSB joacă joi de la ora 20:00 un meci SuperImportant împotriva celor de la Viking, în deplasare, pe SR Bank Arena din Stavanger. Miza partidei este un loc în grupele Conference League, iar scorul din meciul tur face lucrurile puțin mai dificile pentru elevii lui Nicolae Dică.

Dacă te simți inspirat, ai aici toate cotele Superbet pentru Viking – FCSB!

După 2-1 acasă, roș-albaștrii sunt obligați să câștige pe terenul vikingilor. Află care sunt întrebările SuperProno, precum și statistici relevante, din rândurile de mai jos.

  1. Care va fi scorul corect al primei reprize? (0:0, 0:1, 1:0, 1:1, 0:2, oricare altul)

Întrebarea care sparge gheața e și cea care depinde cel mai mult de noroc. Aici îți poți testa flerul la dat pronosticuri și poți vedea în ce măsură analizele pe baza rezultatelor din meciurile precedente se materializează.

  1. Care va fi numărul total de cornere al meciului? (slider de la 0 la 13+)

Roș-albaștrilor li s-au acordat 33 de cornere în 5 meciuri în aceste preliminarii pentru Conference League, cu o medie de 6,6 cornere per meci. Viking, pe de cealaltă parte, are 14 cornere în 5 meciuri, cu o medie de 2,8 cornere. Astfel, ne așteptăm la +9 cornere în partida de joi seara.

  1. Câte cartonașe galbene vor fi în meci? (slider de la 0 la 10+)

În ceea ce privește cartonașele galbene, FCSB a primit 15 în 5 partide, media fiind de 3 cartonașe galbene/meci. Pentru Viking, media este de 2,2 cartonașe/meci.

  1. Care va fi numărul total de șuturi pe poartă în meci? (slider de la 0 la 13+)

În cele 5 partide jucate de FCSB până acum în sesiunea de calificări Conference League, s-au dat 32 de șuturi pe poartă (medie de 6,4 șuturi pe poartă per meci). Cei de la Viking au o medie de 4,4 șuturi pe poartă/meci (22 în 5 partide).

Partida dintre Viking și FCSB beneficiază și de SuperAvantaj – dacă echipa pe care mizezi se distanțează în orice moment al partidei la 2 goluri, indiferent de rezultatul final, pariul tău devine verde.

Află tot ce trebuie să știi despre SuperAvantaj!

#ÎmpreunăSuntemSuper #SuperProno