Advertorial

SuperSăptămâna de pariuri: SuperMeciuri pentru fani și cote de top de la Superbet

E luni, așa că dăm startul unei noi săptămâni de pariuri cu SuperPartide pentru toți fanii sportului. Aruncă un ochi peste selecția pe care ți-am pregătit-o
30.01.2023 | 13:32
SuperSaptamana de pariuri SuperMeciuri pentru fani si cote de top de la Superbet
SuperSăptămâna de pariuri: SuperMeciuri pentru fani și cote de top de la Superbet

E luni, așa că dăm startul unei noi săptămâni de pariuri cu SuperPartide pentru toți fanii sportului. SuperLiga, cupe, campionatele de top din Europa, plus handbal feminin – aruncă un ochi peste selecția pe care ți-am pregătit-o și nu uita! 25+ evenimente pe un singur bilet, la cotă minimă 1.25, îți pot aduce un SuperBonus de 150%! Să începem.

Nu ai cont la Superbet? Deschide unul acum și bucură-te de SuperOferta de Bun-Venit. Pariază +50 lei și pui mâna pe un tricou U Cluj!

Luni și marți, un cocktail energizant de evenimente

În prima zi a săptămânii, toți ochii sunt pe SuperLigă. Partida dintre FC Voluntari și CFR Cluj, care se joacă de la ora 20:00, poate fi vizionată în Live Streaming pe platforma Superbet și direct în aplicație. O victorie și Deac & co. pot trece din nou pe primul loc, asta după ce Farul Constanța și-a adjudecat poziția de lider în urma reușitei cu FCSB. De pe locul 9 în clasament, gazdele par a fi victime sigure pentru armata lui Dan Petrescu. La Superbet, ai cota 4.60 pe Voluntari, 3.30 pe X și 1.90 pe reușita lui CFR Cluj.

Toate cotele pe partidele din SuperLigă sunt aici!

Derbiul Capitalei la handbal feminin dintre CSM și Rapid a umplut Sala Polivalentă și cu siguranță că va strânge fani deopotrivă în fața micilor ecrane, cât și a biletelor puse. Înaintea partidei programate luni de la 17:30, CSM București e lider, cu 37 de puncte strânse după 13 etape. Încurajate fiind și de rezultatele deosebite din Liga Campionilor, tigroaicele intră în derbiul Capitalei cu prima șansă la victorie. Rapid, pe de altă parte, a coborât pe locul 3 după succesul pe care Bistrița l-a înregistrat duminică împotriva formației din Zalău. Se anunță SuperMeci în Liga Florilor, așa că indiferent de numele echipei care își va adjudeca victoria, fanii așteaptă spectacol pe semicerc.

Alte meciuri de luni și marți: Derby – West Ham (luni în Cupa Angliei), Newcastle – Southampton (marți în Cupa Ligii Angliei), Paderborn – Stuttgart și Union Berlin – Wolfsburg (marți în Cupa Germaniei), plus Inter – Atalanta (marți în Cupa Italiei).

Miercuri și joi, efervescența mijlocului de săptămână

Miercuri, avem etapă intermediară în Ligue 1. Starul etapei este meciul dintre Montpellier și PSG, cu începere de la ora 22:00. Înaintea rundei cu numărul 21, parizienii sunt pe primul loc cu 48 de puncte și cel mai bun atac (49 de goluri date în 20 de meciuri). Montpellier se află de partea cealaltă a clasamentului. De pe locul 14, echipa gazdă își propune să fugă cât mai rapid de zona roșie a locurilor retrogradabile.

Alte meciuri de miercuri: Betis – Barcelona (La Liga), Manchester United – Nottingham (Cupa Ligii Angliei), AS Roma – Cremonese (Cupa Italiei).

Joi, în Cupa Italiei, Juventus întâlnește Lazio într-o partidă contând pentru sferturile de finală ale competiției. Echipa învingătoare va juca împotriva formației victorioase din partida Inter – Atalanta de marți. Juve pornește cu prima șansă și are cota 1.57 că merge mai departe. Lazio are cota 2.40 că se va califica în semifinale.

Aici ai toate cotele pe partidele din Cupa Italiei!

Alte meciuri de joi: Real Madrid – Valencia (La Liga), Demirspor – Fenerbahce (Turcia).