Life

Imagini exclusive cu Alessandro Mucea, revelația de la SuperStar, de când era copil! Cum a trăit după ce a fost abandonat de mamă

FANATIK a intrat în posesia unor imagini unice cu Alessandro Mucea, tânărul de 17 ani care i-a dat pe spate pe membrii juriului de la Superstar România.
13.12.2021 | 18:59
FANATIK a intrat în posesia unor imagini unice cu Alessandro Mucea, tânărul de 17 ani care i-a dat pe spate pe membrii juriului de la Superstar România Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Abandonat pe când avea doar șase luni de mama sa, Alessandro Mucea, unul dintre finaliștii emisiunii SuperStar de la Pro TV, a crescut lângă fratele său mai mare și familia soției acestuia, descoperindu-și de mic copil talentul muzical.

Imagini unice cu Alessandro Mucea, finalist SuperStar România

Alessandro Mucea a locuit alături de fratele său în localitatea Cotu Vameș, județul Neamț, loc în care, pe uliță, înconjurat de animale domestice și de amicii săi, s-a distrat până a ajuns la școală. Și, pe când era încă mic, probabil pe ascuns, și-a făcut și un cont de Facebook.

ADVERTISEMENT

Contul cu pricina, bine ascuns acum, îl arată pe Alessandro Mucea în diverse situații, alături de familia sa, acasă, sau în timp ce se juca cu animăluțele de prin preajmă.

În alte fotografii, Alessandro Mucea apare îmbrăcat la “patru ace” pentru nunta fratelui său, purtând costume identice și zâmbind fericit la evenimentul care a avut loc pe ulițele satului.

ADVERTISEMENT

Doar că nici pe contul pe care îl folosea pe când era un copil mic, Alessandro Mucea nu are nicio fotografie cu mama sa, cea care l-a abandonat imediat după naștere, semn că nici în copilărie nu erau relațiile prea apropiate.

Pe contul cu pricina, restricționat pentru majoritatea oamenilor, pe care sunt doar câțiva prieteni, majoritatea din familia artistului, mama lui Alessandro Mucea nu figurează printre urmăritori, semn că, cel mai probabil, nu a văzut fotografiile pe care le prezintă acum FANATIK.

ADVERTISEMENT

Alessandro Mucea, abandonat de mamă la șase luni

”Mama a rămas în Italia și m-a adus în România când a murit tatăl meu și ea a plecat înapoi. Am rămas cu tatăl și cu mama cumnatei mele, iar de la 11 ani m-a luat în grijă fratele și soția lui. Mama s-a întors acum, cu COVID-ul, în țară”, dezvăluia Alessandro Mucea la audițiile SuperStar România, explicând, în același timp, că nu are o legătură prea strânsă cu mama sa.

De altfel, Alessandro Mucea o ignoră și acum pe cea care i-a dat viață, iar comentariile pe care i le postează aceasta pe conturile de socializare sunt ”trecute cu vederea” de tânărul concurent al emisiunii de la Pro TV. Cel mai probabil trauma de a fi abandonat de cea care i-a dat viață nu s-a vindecat, chiar dacă, deja, au trecut 17 ani de la momentul acela.

ADVERTISEMENT

Alessandro Mucea a ajuns în finala SuperStar România

După ce încă de la audiții i-a dat pe spate pe membrii juriului de la SuperStar România – Smiley, Carla`s Dreams, Raluka sau Marius Moga- ajungând chiar să le ofere autografe, Alessandro Mucea a reușit să se califice în finala emisiunii de la Pro TV.

E adevărat, Alessandro Mucea are deja experiență în a ajunge în finalale concursurilor de talente muzicale, el având, doar anul acesta, alte două trofee în domeniu. Doar că, dacă până acum, câștiga premii mai mult simbolice, la SuperStar România are ocazia să dea lovitura.

Cu cine se luptă în finala SuperStar România

Conform producătorilor emisiunii, marele premiu al SuperStar România este în valoare de 1.000.000 de lei, adică apropximativ 200.000 de euro.

Alessandro Mucea se luptă cu Maria Jugănaru, Alexandru Precup și Romina Apostol pentru a câștiga premiul pus în joc de Pro TV, după ce a reușit să se califice în finala show-ului care va fi transmisă în direct, vineri, pe 17 decembrie 2021.

Alessandro Mucea a încântat juriul și publicul cu piesa ”Way Down We Go”, semnată Kaleo, piesa fiind interpretată live și i-a asigurat un loc în finala emisiunii, puștiul reușind să îi facă pe jurații show-ului să își găsească cu greu cuvintele care să le exprime admirația pentru performanța artistică a tânărului.

Alessandro Mucea are 17 ani, este îndrăgostit de muzica franceză și italiană și visează să ajungă la Facultatea de Muzică din București, recunoscând frac că participarea la show-ul SuperStar România a fost un test pentru el, un test în urma căruia să își dea seama dacă este sau nu potrivit pentru a urma o carieră artistică.

ADVERTISEMENT