Life

Finala SuperStar România. Ce vedete urcă pe scena show-ului de la Pro TV: „Abia aștept să ne distrăm împreună”

Vineri, începând cu ora 20:30, pe Pro Tv, va avea loc finala SuperStar România, iar cei patru finaliști au pregătit mari surprize pentru publicul de acasă.
15.12.2021 | 16:00
Finala SuperStar Romania Ce vedete urca pe scena showului de la Pro TV Abia astept sa ne distram impreuna
ADVERTISEMENT

Au mai rămas doar două zile până la marea finală a show-ului de talente SuperStar România! Patru concurenți au fost votați de cei de acasă pentru a se califica în această etapă a competiției și muncesc pentru pregăti cele mai bune momente.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de SuperStar România (@superstarromania)

Alexandru Precup, Maria Jugănaru, Alessandro Mucea și Romina Apostol vor da totul pentru a câștiga titlul de SuperStar!

ADVERTISEMENT

Liviu Teodorescu, EMAA, AMI și Irina Rimes vor cânta alături de finaliști

Cei patru concurenți au parte de repetiții speciale zilele acestea, deoarece în marea finală vor cânta atât singuri, cât și alături de artiști români extrem de cunoscuți. Astfel, alături de ei se vor afla: Irina Rimes cu Alexandru Precup, AMI cu Alessandro Mucea, EMAA cu Maria Jugănaru și Liviu Teodorescu cu Romina Apostol.

Cei patru artiști au acceptat provocarea de a interpreta piese care nu fac parte din repertoriul lor și pe care le-au pregătit, cu drag, alături de tinerii aflați la început de drum în cariera lor muzicală.

ADVERTISEMENT

Inna, invitata specială a serii

Inna invitata specială finala SuperStar
Inna va fi invitata specială a finalei SuperStar.
Sursa: Pro TV

Invitata specială a serii va fi nimeni alta decât Inna, un adevărat star internațional. Îndrăgita cântăreață a lansat de-a lungul anilor mai multe hituri, care au depășit granițele țării.

Celebra artistă le-a pregătit tuturor celor de acasă o surpriză muzicală de neratat. Încântată să cânte live pe scena Superstar, Inna se de declară nerăbdătoare.

ADVERTISEMENT

„Abia aștept să ne distrăm împreună în marea finală SuperStar, ne vedem vineri seară la PRO TV! Va fi o super petrecere, iar voi veți fi invitații speciali”,  a dezvăluit Inna.

Marele premiu SuperStar România este în valoare de 1 milion de lei

Câștigătorul SuperStar va pleca acasă cu cel mai mare premiu pus la bătaie într-un concurs de talente, în valoare de 1 milion de lei.

ADVERTISEMENT

Romina Apostol și Alexandru Precup au fost invitați astăzi în emisiunea Vorbește lumea, de la Pro Tv, unde au vorbit despre parcursul lor din show-ul de talente. Chiar dacă la început au pășit timizi pe scenă, acum sunt aproape să câștige marele premiu.

Romina, în vârstă de 16 ani, consideră că cele mai mari atuuri ale sale sunt vocea înaltă și prezența scenică. Finalista SuperStar România e de părere că s-a maturizat foarte mult pe parcursul competiției și a învățat să își controleze emoțiile. În cazul în care ar câștiga, tânăra nu s-a gândit ce ar face cu banii, dar crede că i-ar folosi pentru a-și face o carieră în muzică.

„Sincer, pentru mine banii nu sunt atât de importanți, mai important este titlul. Banii i-aș investi în mine.”, a dezvăluit Romina Apostol.

Deși nu se aștepta să ajungă în finală, Alexandru Precup nu poate să nu-și observe progresul. Tânărul se mândrește cu vocea masculină, pe care a remarcat-o și Smiley. Spre deosebire de Romina, are un plan bine stabilit când vine vorba de investirea marelui premiu.

„Eu m-am gândit să investesc în imobiliare.”, a spus Alexandru Precup.

ADVERTISEMENT
Tags: