Life

Semifinale SuperStar România. Cine sunt concurenții care se duelează și ce i s-a întâmplat prezentatoarei Theo Rose, la filmări

Cea de-a treia semifinală „SuperStar România” vine cu noi surprize. Cine sunt concurenții care vor urca pe scenă și cum au privit jurații demonstrațiile lor artistice?
26.11.2021 | 15:24
Theo Rose prezintă semifinalele „SuperStar România”. Sursa: ProTv
ADVERTISEMENT

Penultima semifinală „SuperStar România” se va difuza vineri, începând cu orele 20:30, pe Pro Tv.  Cei care au ajuns în cea mai dificilă etapă a competiției au dat tot ce au avut mai bun și au reușit să primească laudele juraților.

În ediția de săptămâna trecută, 16 concurenți au cântat pe scena de la Arenele Romane. Telespectatorii vor afla cine li se va alătura calificaților în live-uri și cine sunt cei care trece prin emoțiile așteptării votului de acasă.

ADVERTISEMENT

Cine sunt concurenții care vor cânta în cea de-a treia semifinală?

Vineri seară, opt concurenți vor avea șansa de a-și demonstra talentul, pe scena de la Arenele Romane. Aceștia sunt: Alexandru Precup, Andrei Ionescu, Daniel Șveț, Daniela Bejan, Elena Mîndru, Irina Revenco, Mădălina Țurcan și Simona Delegeanu.

Fiecare concurent a muncit din greu și va interpreta câte două melodii. Emoțiile sunt mari, iar participanții se tem de reacțiile și comentariile juraților. Înainte de luptă, ei au făcut dezvăluiri despre ce înseamnă „SuperStar România”  în viziunea lor. Mai ales că, după ce și-au văzut colegii în ediția trecută, concurenților le e clar că orice greșeală poate fi fatală.

ADVERTISEMENT

”Această seară reprezintă apogeul carierei mele”, va spune una dintre concurente.

”A fost o creștere foarte mare. Este cea mai importantă seară”, va spune altcineva cu sinceritate.

Atmosferă
Tensiunea atinge cote înalte pe scena „SuperStar România”.
Sursa: ProTV

Jurații Smiley, Raluka, Marius Moga și Carla’s Dreams sunt pregătiți pentru un show de neuitat și pentru interpretări care să le facă alegerile mai dificile ca niciodată.

ADVERTISEMENT

Cum vede Theo Rose competiția „SuperStar România”?

Theo Rose s-a alăturat recent proiectului. Invitată, vineri, în emisiunea „Vorbește lumea”, ea a dezvăluit detalii neștiute din culisele show-ului. Artista spune că, atunci când a fost aleasă să prezinte „SuperStar România”, și-a îndeplinit un vis pe care îl avea încă din copilărie. Recunoaște că responsabilitatea este foarte mare, dar că se distrează foarte mult în rolul de prezentatoare.

Pe lângă emoțiile pe care le-a simțit în prima semifinală, oferite de cadrul spectaculos în care se desfășoară competiția, simpaticei prezentatoare i-a dat bătăi de cap și vremea de afară. Mai exact, la sfârșitul emisiei, atunci când Theo Rose rostea numele concurenților care au trecut în etapa următoare, a început ploaia.

ADVERTISEMENT

„ În prima semifinală a plouat torențial. Deci, era prima dată când trebuia să fac un extro eu, să ies și eu dintr-o emisiune. Am anunțat câștigătorii, am anunțat toate alea și ploua…Și-atunci mi s-a spus în cască ‘Hai, Theo, să o închidem. Fă-o frumos!’. N-a știut nimeni ce s-a întâmplat acolo.”, a dezvăluit îndrăgita artistă.

Theo Rose este pregătită pentru semifinala cu numărul 3 și continuă spectacolul pe cea mai mare scenă pregătită pentru un show de talente.

”Am transformat Arenele Romane într-un atelier de muzică și voie bună”, este mesajul pe care îl va transmite Theo Rose.

ADVERTISEMENT