Sport

Superstarul Anna Viahireva a fost la un pas de transferul la CSM Bucureşti: “Mereu există o posibilitate să joc aici!”. Exclusiv

Superstarul Anna Viahireva a vorbit pentru FANATIK după meciul Rapid - Vipers din sferturile Champions League şi nu a exclus un viitor transfer în Liga Florilor.
12.05.2023 | 09:18
Superstarul Anna Viahireva a fost la un pas de transferul la CSM Bucuresti Mereu exista o posibilitate sa joc aici Exclusiv
Anna Viahireva, într-un duel între CSM Bucureşti şi Rostov. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Anna Viahireva este una dintre cele mai bune handbaliste din lume. Interul dreapta joacă la Vipers din vara trecută, când a avut pe masă şi o ofertă record de la CSM Bucureşti, care îi oferise un salariu asemănător cu cel al Cristinei Neagu.

Superstarul Anna Viahireva, după meciul cu Rapid: “Atmosfera a fost extraordinară, chiar dacă a fost împotriva noastră!”

În cele din urmă a ales să semneze cu campioana Europei. Iar după meciul dintre Rapid şi Vipers din Sala Polivalentă, Anna Viahireva a spus pentru FANATIK că i s-a făcut pielea găină datorită atmosferei făcută de fani:

ADVERTISEMENT

“Atmosfera a fost extraordinară chiar dacă a fost împotriva noastră. Iubesc să joc într-o asemenea ambianţă. Mi-a făcut pielea găină când i-am auzit pe fanii Rapidului. Sunt mulţi iubitori de handbal aici. Şi este foarte bine”, a spus interul dreapta.

A fost la un pas de transferul la CSM Bucureşti: “Mereu există o posibilitate să joc aici”

Anna Viahireva a vorbit pentru FANATIK şi despre interesul celor de la CSM Bucureşti în vara trecută şi a declarat că nu exclude ca pe viitor să vină şi să evolueze în România:

ADVERTISEMENT

“Nu pot să spun că o să vin în România, dar mereu există o posibilitate să joc aici. Niciodată să nu spui niciodată”, a declarat jucătoarea lui Vipers Kristiansand.

Anna Viahireva în tricoul lui Rostov
Anna Viahireva în tricoul lui Rostov. Sursa: sportpictures.eu

“Apreciez complimentele oamenilor din handbal, dar eu îmi fac treaba”

Selecţionerul Florentin Pera a fost avut numai cuvinte de laudă la adresa Annei Viahireva, care i-a fost adversar în campionatul Rusiei, în duelurile pentru trofee dintre ŢSKA Moscova şi Rostov:

ADVERTISEMENT

“Apreciez complimentele pe care mi le fac oamenii din handbal. Stau destul de rău la capitolul ăsta (n.r. râde), poate nu ştiu să mă bucur, dar eu îmi fac treaba şi chiar dacă uneori nu o arăt, mă bucur de aprecierile pe care le primesc”,  a spus Anna Viahireva.

Anna Viahireva a fost una dintre cele mai bune jucătoare ale lui Vipers în “dubla” cu Rapid. În Sala Polivalentă a fost cea mai bună marcatoare a nordicelor, cu şapte reuşite, iar la retur a înscris de cinci ori.

ADVERTISEMENT

Vipers Kristiansand a câştigat ultimele două ediţii ale Ligii Campionilor. Echipa norvegiană va întâlni Gyor în prima semifinală de la Budapesta. În celălalt meci, Esbjerg va întâlni Ferencvaros.

ADVERTISEMENT