Sport

Superstiția bizară a lui David De Gea. Cum a sărbătorit golurile lui Manchester United cu Atalanta. Video

Aproape toți fotbaliștii au câte o superstiție, iar cea a lui David De Gea a ieșit la iveală în partida dintre Manchester United și Atalanta Bergamo.
21.10.2021 | 18:52
Superstitia bizara a lui David De Gea Cum a sarbatorit golurile lui Manchester United cu Atalanta Video
Aproape toți fotbaliștii au câte o superstiție, iar cea a lui David De Gea a ieșit la iveală în partida dintre Manchester United și Atalanta Bergamo. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Englezii au câștigat dramatic cu 3-2 întâlnirea din etapa a treia a fazei grupelor Champions League, revenind în partea secundă de la 0-2.

Omul decisiv pentru formația lui Ole Gunnar Solskjaer a fost din nou superstarul Cristiano Ronaldo, care a ajuns la meciul 300 în tricoul ”diavolilor roșii”.

ADVERTISEMENT

David De Gea, superstiție surprinzătoare

Manchester United a avut parte de un început catastrofal în partida cu Atalanta Bergamo și s-a văzut condusă la pauză cu 2-0, în ciuda faptului că italienii au venit pe Old Trafford lipsiți de foarte mulți jucători, mai ales în defensivă.

Însă, de la cabine a venit parcă o altă echipă gazdă. Conduși magistral din teren de Cristiano Ronaldo, englezii au pus o presiune extraordinară pe poarta Atalantei și în cele din urmă au reușit să întoarcă rezultatul.

ADVERTISEMENT

Cele trei goluri marcate de Manchester United l-au extaziat pe portarul spaniol David De Gea, care în repriza a doua a avut foarte puțin de lucru, acesta bucurându-se în manieră proprie și dezvăluind astfel ce superstiție are.

Portarul a atins bara porții după fiecare gol al lui Manchesater United

Jucătorul de 30 de a sărbătorit toate cele trei goluri ale formației sale în stil propriu, mergând după fiecare reușită și atingând bara transversală a propriei porți. Gestul său nu a putut scăpa neobservat, iar imaginile au devenit imediat virale pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Marcus Rashford le-a readus pe gazde în joc în minutul 58, iar De Gea a fost văzut cum s-a îndreptat calm spre poartă și a atins ușor bara transversală. Însă, când Harry Maguire a restabilit egalitatea, spaniolul s-a bucurat excesiv înainte de a face același gest.

Totul a culminat cu finalul fericit adus pe Old Trafford de Cristiano Ronaldo. După ce portughezul a introdus mingea în plasă, De Gea și-a ridicat brațele de încântare și a lovit cu pumnul în aer, înainte de a-și aminti să atingă din nou transversala.

ADVERTISEMENT

39 de victime are CR7 în Champions League

Cristiano Ronaldo este hotărât să bată record după record în acest final de an. După performanțele înregistrate recent la echipa națională, lusitanul e pe val și la echipa de club. După golul marcat împotriva Atalantei, Cristiano a devenit fotbalistul care a înscris împotriva celor mai multe echipe în UEFA Champions League, 39.

Lionel Messi, care a marcat o ”dublă” contra lui RB Leipzig (a 38-a victimă a argentinianului) marți, 19 octombrie, îl egalase la acest capitol pe Ronaldo, care, în doar 24 de ore, s-a instalat din nou în fotoliul de lider.

Cristiano Ronaldo este văzut ca un zeu de fanii lui Manchester United, iar o nouă dovadă de iubirea a fanilor a putut fi văzută la finalul meciului cu Atalanta. Unul dintre suporteri a vrut să fie alături de portughez şi a sărit din tribune. Bărbatul a făcut o cursă nebună, de câţiva zeci de metri, pentru a-și atinge idolul, înainte să fie pus la pământ de stewarzi.

ADVERTISEMENT