Simona Halep

Superstiţia Simonei Halep înainte de meciul cu Serena Williams! Ce echipament a ales numărul 1 WTA! Foto

21.01.2019 | 10:20
Superstitia Simonei Halep inainte de meciul cu Serena Williams Ce echipament a ales numarul 1 WTA Foto

Simona Halep este superstiţioasă înainte de meciul cu Serena Williams. Cele două se duelează în turul patru de la Australian Open, iar românca a ales să poarte acelaşi echipament pe care l-a avut şi în meciul cu Venus Williams din turul trei al turneului de la Melbourne. Vezi aici toate ştirile despre Simona Halep – Serena Williams, LIVE BLOG imagini si informatii în timp real despre marele meci de la Melbourne!

Numărul 1 WTA a purtat trei echipamente în primele trei meciuri de la Australian Open, iar fanii Simonei Halep se aşteptau ca ea să folosească o altă ţinută în meciul cu Serena Williams. De această dată, românca a ales să rămână la ţinuta din partia cu Venus Williams, pe care a învins-o în turul trei, scor 6-2, 6-3. Înainte de Australian Open, Nike le-a pus la dispoziţie jucătoarelor şapte echipamente diferite.

Superstiţia Simonei Halep înainte de meciul cu Serena Williams. Cât costă echipamentul româncei

Simona Halep este superstiţioasă înainte de meciul cu Serena Williams şi poartă acelaşi echipament ca în precedentul meci. Românca este îmbrăcată cu un maiou în alb, albastru, negru şi galben. Pe site-ul Nike, fanii liderului mondial din tenisul feminin pot cumpăra echipamentul care costă 210 lei. Dintre cele trei ţinute purtate la Australian Open, cea mai criticată a fost cea din meciul cu Kaia Kanepi, din turul inaugural al turneului de la Melbourne.

La ediţia de anul trecut de la Australian Open, la care nu a avut un sponsor tehnic, Simona Halep a purtat acelaşi echipament în toate meciurile jucate, acesta fiind comandat de pe un site din China. În 2018, românca a ajuns până în finală, unde a fost învinsă de Caroline Wozniacki în trei seturi, scor 6-7(2), 6-3, 4-6. În acest an, liderul mondial din circuitul WTA le-a eliminat pe Kaia Kanepi, Sofia Kenin şi Venus Williams.