Sport

Suporter de lux pentru FCSB în meciul cu Anderlecht! Cine este așteptat la stadion: „O adevărată inspirație pentru noi”. Video

FCSB o înfruntă joi, 15 septembrie, ora 22:00, pe Anderlecht, în a doua etapă din grupele Conference League. „Roș-albaștrii” vor avea parte de un suporter de lux.
13.09.2022 | 16:05
Suporter de lux pentru FCSB in meciul cu Anderlecht Cine este asteptat la stadion O adevarata inspiratie pentru noi Video
Suporter de lux pentru FCSB în meciul cu Anderlecht! Cine este așteptat la stadion: „O adevărată inspirație pentru noi”. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB a pierdut primul meci din grupele Conference League, scor 3-1 pe terenul lui West Ham. Mai mult decât atât, „roș-albaștrii” au un parcurs foarte slab în campionat și se află în zona roșie a clasamentului.

Mihai Neșu, în tribună la meciul FCSB – Anderlecht

FCSB, așa cum a obișnuit, se așteaptă să evolueze cu tribunele arhipline în duelurile din Europa. Joi, de la ora 22:00, FCSB o înfruntă pe Anderlecht, fosta echipă a lui Stanciu și Chipciu, iar „roș-albaștrii” vor fi susținuți în tribună de Mihai Neșu, fostul fotbalist al Stelei.

ADVERTISEMENT

Anunțul a fost făcut chiar de managerul general al echipei FCSB, Mihai Stoica, print-o postare pe Facebook. Mihai Neșu a strâns 86 de partide în tricoul Stelei și a cucerit 3 titluri în Liga 1 și 2 Supercupe ale României.

”Joi ne va fi alături și cel ce reprezintă o adevărată inspirație pentru noi, cel mai puternic om cu care am lucrat în 30 ani, Mihai Neșu.Te așteptăm cu drag, Bicho. Noi și câteva zeci de mii de inimi roș’ albastre!”, a scris MM Stoica pe pagina oficială de Facebook.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali vine la stadion la meciul cu Anderlecht

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a anunțat că va veni la stadion pentru disputa cu belgienii de la Anderlecht. Becali nu a mai fost pe teren de câțiva ani, timp în care a decis să o vadă pe FCSB de la televizor. Totuși, nu este sigur dacă patronul va fi prezent în tribune, în condițiile în care, anunțase că va fi prezent și la meciul cu Saburtalo, dar nu și-a făcut apariția.

“26.000 (n.r. de bilete) au fost vândute. Și mai este timp până la meci, mâine, poimâine. Am vândut numai online 26.000.. O să merg și eu la meci. N-am mai fost de 2-3 ani. N-am emoții, mă duc ca la teatru.

ADVERTISEMENT

Ce va fi, va fi. Am luat bănuțuș, la revedere. Mai iau 600.000 – 700.000 de euro din bilete. Acum putem să facem investiții, că avem de unde”, a declarat Gigi Becali, pentru La Liga Digisport.

În vârstă de 39 de ani, Mihai Neșu și-a încheiat cariera pe 10 mai 2011. Pe vremea când evolua pentru Utrecht, Mihai Neșu s-a accidentat grav la un antrenament al formației olandeze. Fotbalistul român s-a prăbușit la pământ și a fost diagnosticat, mai apoi, cu fractură de vertebră cervicală.

ADVERTISEMENT

Treptat, Mihai Neșu a început să vorbească și după mai multe recuperări, și-a putut recâștiga controlul asupra brațului drept și a mâinii stângi.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,57 este cota pentru „1X” la FCSB – Anderlecht. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT