Fotbal intern

Un suporter din Peluza Nord e frizerul jucătorilor Craiovei de ani buni! A tuns până şi un actual stelist! Galerie Foto

15.09.2019 | 11:20
Andrei Ivan, în salonul lui Florin Vasiloiu. Sursă Foto: Facebook

Fotbaliștii Universității Craiova nu se pregătesc doar pe teren pentru meciul cu FCSB, ci și la salonul unui hair-stylist. Florin Vasiloiu, prezență constantă în peluza stadionului “Ion Oblemenco”, este frizerul la care apelează jucătorii antrenați în prezent de Victor Pițurcă.

Frizer din peluză pentru fotbaliștii Craiovei

Fotbaliștii Universității Craiova sunt în fața unuia dintre cele mai importante meciuri ale toamnei. Duminică, de la ora 21:00, FCSB vine în Bănie pentru jocul ce va consemna și revenirea lui Victor Pițurcă în fotbalul românesc, iar fotbaliștii Craiovei s-au pregătit atât alături de fostul selecționer la antrenamente, cât și în salonul hair-stylist-ului Florin Vasiloiu, suporter prezent adesea în tribunele stadionului “Ion Oblemenco”.

După ce Victor Pițurcă s-a ocupat de pregătirea tehnico-tactică a jucătorilor pentru meciul cu FCSB, Florin Vasiloiu s-a asigurat că fotbaliștii olteni vor fi puși la punct și din punct de vedere al aspectulului fizic la unul dintre cele mai importante meciuri ale toamnei. Andrei Ivan, Mirko Pigliacelli, Ivan Martic sau Elvir Koljic au apelat la Florin Vasiloiu, suporter din peluza Universității, pentru ultimele pregătiri dinaintea jocului cu formația “roș-albastră”.

Un suporter din peluză este frizerul fotbaliștilor de la Craiova
Un suporter din peluză este frizerul fotbaliștilor de la Craiova

Andrei Vlad, prezență constantă în salonul lui Florin Vasiloiu

Colaborarea dintre Florin Vasiloiu și fotbaliștii Universității Craiova nu a început de acum, dinaintea duelului cu FCSB, ci datează de câțiva ani. Andrei Vlad, portarul plecat cu scandal din Bănie chiar la “roș-albaștri”, era unul dintre clienții fideli ai lui Vasiloiu, pe vremea când tânărul portar evolua în Oltenia.

Andrei Vlad, alături de Florin Vasiloiu. Sursă Foto: Facebook
Andrei Vlad, alături de Florin Vasiloiu. Sursă Foto: Facebook

În prezent la FCSB, Andrei Vlad are șanse slabe de a juca duminică împotriva celor cu care împărțea același hair-stylist. Titular în debutul sezonului, erorile comise de Vlad l-au trimis pe banca de rezerve, lăsându-i locul de titular lui Cristi Bălgrădean. Același lucru s-a întâmplat și în stagiunea trecută, când tânărul portar a greșit grav la meciul cu Rapid Viena, decisiv pentru calificarea în grupele Europa League, ulterior prinzând puține minute în poarta echipei condusă la acea vreme de Nicolae Dică și apoi Mihai Teja.