Sport

Suporter oltean, scrisoare în lacrimi pentru fiul său după Farul – Universitatea Craiova 2-1: „Să mă ierți, copilul meu”

Înfrângerea cu Farul Constanța, scor 2-1, cântărește greu pentru suporterii Universității Craiova. La finalul partidei, un tată i-a transmis o scrisoare în lacrimi fiului său.
07.02.2023 | 09:15
Suporter oltean scrisoare in lacrimi pentru fiul sau dupa Farul  Universitatea Craiova 21 Sa ma ierti copilul meu
Suporter oltean, scrisoare în lacrimi pentru fiul său după Farul - Universitatea Craiova 2-1: „Să mă ierți, copilul meu”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Farul Constanța – Universitatea Craiova s-a terminat 2-1, iar suporterii alb-albaștrilor sunt vizibili afectați de evoluțiile oltenilor și situația din clasamentul din SuperLigA. Tatăl unui copil de doar nouă ani a scris un mesaj cu lacrimi în ochi, pentru a-i explica fiului său ce înseamnă viața de suporter, cu bune și rele.

Suporter oltean, scrisoare în lacrimi pentru fiul său după Farul Constanța – Universitatea Craiova 2-1: „Te-am pregătit tot weekendul pentru un meci de luptă și ai văzut un circ penibil”

Universitatea Craiova a pierdut cu 2-1 în fața celor de la Farul Constanța, iar suporterii olteni sunt nemulțumiți de prestația formației din Bănie. Bogdan Vătăjelu a mărturisit la sfârșitul partidei de pe stadionul din Ovidiu că jucătorii alb-albaștrilor s-au descurcat sub așteptările lui Eugen Neagoe.

ADVERTISEMENT

FANATIK vă prezintă o scrisoare emoționantă scrisă de un suporter al Universității Craiova către fiul său, care este îndrăgostit de culorile alb-albastre încă de la nouă ani. Tatăl i-a transmis dragostea pentru formația din Bănie, însă regretă că speranțele copilului său au fost năruite după înfrângerea cu Farul Constanța.

De-a lungul timpului, oltenii au păstrat speranțe că titlul de campioană a României va fi din nou în Bănie într-o bună zi, însă suporterii prevăd că timpul de așteptare se va prelungi. Tatăl „micului leu” este dezamăgit de ultimele evoluții ale jucătorilor Universității Craiova.

ADVERTISEMENT

„Să mă ierți, copilul meu. Te-am pregătit tot weekendul pentru un meci de luptă și ai văzut un circ penibil.

Să mă ierți, copilul meu. Ți- am spus atâtea povești despre un vis care durează de peste 30 de ani și tare mi-e teamă că că va mai dura.

ADVERTISEMENT

Să mă ierți, copilul meu. Ți-am făcut capul calendar cu atâtea calcule, dar am uitat că trebuie să punem și noi umărul la aceste calcule. Să mă ierți, copilul meu. Îți tot arăt atâtea filmulețe cu niște jucători imenși care s-au luat la trântă cu un sistem și cu un univers pentru două culori sacre, dar nu îți pot explica faptul că cei de acum nu se ridică la nivelul gleznelor acelor uriași”, a scris suporterul Universității Craiova.

„Și caută să visezi frumos dacă se poate. Eu visez de 32 de ani. Ne-au rămas visele. În seara asta caută să dormi și pentru mine”

Tatăl micului suporter al Universității Craiova scris printre altele și de drumurile făcute din fața micului ecran la balcon, pentru ca fiul său să nu fie expus unor cuvinte urâte, spuse la nervi. Acesta a precizat și ceea ce urmează mâine într-o zi normală de școală pentru fiul său.

ADVERTISEMENT

Suporterul Universității Craiova i-a transmis fiului său că poate fi batjocorit de colegi pentru Universitatea Craiova, așa cum a pățit și el la rândul său, însă trebuie să se obișnuiască cu ideea. Dezamăgirea, dar și bucuria pentru formația din Bănie, nopțile albe, visele cele mai frumoase, batjocora și ziua de mâine fac parte din viața fanilor olteni, iar tatăl îi transmite în lacrimi copilului său ceea ce a trăit el și probabil și copilul său în viitor.

„Să mă ierți, copilul meu. Am făcut drumuri pe balcon fiindcă nu trebuie să auzi cuvinte urâte, spuse poate la nervi. Și pentru că fumatul nu face bine copiilor. Să mă ierți, copilul meu. Mâine vei merge la școală iar colegii vor face ironii la adresa ta și la adresa Universității. M-am obișnuit și eu, caută să te obișnuiești și tu, cu toate că ai doar nouă ani. Acum dormi.

Și caută să visezi frumos dacă se poate. Eu visez de 32 de ani. Ne-au rămas visele. În seara asta caută să dormi și pentru mine. Tatăl tău va face noapte albă. Vei știi într-o zi de ce.

Să mă ierți, copilul meu. Pentru că viața de suporter al Universității înseamnă supărări multe și bucurii rare. Și speranța în ziua de mâine. Dar și ziua de mâine poate fi uneori foarte departe. De aceea, copilul meu… Iartă-mă”, se arată în scrisoarea emoționantă suporterului Universității Craiova pentru fiul său.


  • 4,25 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „1X și peste 2,5 goluri” la meciul Universitatea Craiova – CFR Cluj

ADVERTISEMENT